Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nionionioja

przez tego dupka moje poczucie wartosci spadło do zera...

Polecane posty

Gość nionionioja

byłam z nim 3 lata 3 pieprzone lata a on zostawił mnie dla 19stki nigdy nie czułam sie tak podle..nigdy tyle nie płakałam co teraz.. nigdy nie miałam takich paskudnych dnia jak teraz..nie wierze juz w miłosc i nie potrafie zaufac.. chociez wiem ze to byla tylko jego wina to i tak nie dosyc ze zmarnowalam na niego 3 lata to jeszcze teraz nie moge od poł roku sie pozbierac...co jest ze mna..nie tesknie za nim bo to kawał h.. ale tez nie potrafie juz tak cieszyc sie wszystkim jak kiedys..po prostu załamka..ehh...

Gość fsdafsafdsadsad
Dlaczego u kobiet zawsze wszystko kręci się wokół zaufania. Co to ma do rzeczy w przypadku, gdy facet poznaje inną i odchodzi ?! Przecież pełno jest też tematów, jak babka odchodzi od faceta i idzie do innego i wtedy co ? Faceci nie stękają, że boją się zaufać ponownie itd bo to nie ma nic do rzeczy.

Gość nionionioja
bo kobiety potrzebuja zaufania..w zwiazku.to ze kos im mowi ze kocha ze nigdy nie opusci poczucie bezpieczenstwa to jest to co kochamy..no dobrze bede mowila za siebie.. ale jezeli ktos ci mowi ze jestes kobieta jego zycia i ze nigdy cie nie skrzywdzi a potem odchodzi do innej,,to powiedz mi jak ja mam teraz zaufac chociaz w jedno słowo kogos?

Gość fsdafsafdsadsad
Już rzygać się chce od tego "zaufania" względem facetów. Jak nie odbiera tel, to już oszukuje, już mu nie ufa. Jak po godzinie odpisze na sms, to już pewnie zdradza. Jak powiedział, że idzie do domu a poszedł z kumplami na piwko, to totalny cham i oszust. Ciężko naprawdę kobietom dogodzić. Przy takim rozumowaniu nie dziwię się że pełno lasek jest samych i ich związki się rozpadają - oczywiście bo facet oszukiwał, kłamal i był świnią. Więcej luzu. Zawsze kurva faceci winni. A jak facet znajdzie inną i honorowo odchodzi od laski to oczywiście świnia. Gdzie tu logika ? Taka jest kolej rzeczy przecież, że mamy prawo wyboru z kim chcemy być.

Gość dolorexs
bo jak facet zostawi to jest zlamas ,a jak baba zostawi tzn ze facet byl niedorajda i mial za malego lub cienko ja posuwal w ten sam sposob tlumaczy sie zdrade!Zenua

Gość fsdafsafdsadsad
kobiety to szmaty

Gość nionionioja
ale pierdolisz głupoty..moj facet miał tyle luzu i wąsnie przez ten luz poznał ja.. niegdy mu nie zabroniłam wyjsc z kumplami,,czy pub czy popijawa u kogos tam...robił co chciał ..jak ja nie mogłam isc.. telefon nie kontroowałam i to był bład bo bym szybcie zauważyła ze mnie zdradza.. i ty moiwsz ze ja piprze głupoty..poszedł sam na piwo i niby ona go poderwała.hahhaha a potem sobie jeszcze pisali..i ja nieingerowałam w jego koma a szkoda bo bym go pognała szybciej ..

Gość fsdafsafdsadsad
To nieważne jest. Facet znajduje inną. odchodzi i wszystko na temat.

Gość nionionioja
co nie zmiania faktu ze jest hujem bo umawiał sie z nia bedac ze mna i mowiac mi ze mnie kocha...frajer..

Gość nionionioja
brakuje mi jego prącia, tak fajnie zapychal moje gardło

Gość nionionioja
no i co nie wiedziałes co odpisac wiec sie podszyłes..swietnie..tacy własnie jestescie..zakłamani ,tchórze..

najważniejsze że masz dupka z głowy i zakończyłaś ten chory związek.. to tylko 3 lata, pomyśl że mogło to potrwać o wiele dłużej .. jesteś do przodu, uśmiechnij się

Gość nionionioja
chapnełabym jego dzide

Autorko - i dobrze zrobił, że odszedł od Ciebie! Jesteś taka zakompleksiona, nie posiadasz poczucia właśnej wartości, zachowujesz się jak histeryczka - ŻADEN facet nie chciałby być z taką kobieta. :(

Gość gfnfgngn
owszem, zaufanie MA WSZYSTKO DO RZECZY, a ten kto powiedzial inaczej, jest dzieckiem... w koncu wiazemy sie z kims, w kim pokladamy cale nasze uczucia, chcemy i wierzymy, ze zycie z ta osoba ma sens i bedzie dobre. a ty sie lecz i odejdz od kompa, skoro nie wiesz, co to zaufanie. co za idiota.

Gość nionionioja
jestem zakompleksiona i histeryczka //?? niby dla czego?bo facet był swinia i mnie zdradzał?to jego wina..ale przez niego tez nie potrafie komus innemu zaufac..

Nie masz za grosz godności. Czego wyklinasz, i tak go nie kochałaś. Najbardziej księżniczkę boli urażona godność. Wszystkieście takie same: ja, mnie, moje. A może pomyślisz, czemu postanowił sobie innej poszukać? :o

Gość taaaaa kaliban
najlepiej odpowiedzialnosc zwalic na kobiete bo " za malo sie starala zeby mu stal " :D a co on robil zeby ona chciala ? :D zalosne sa wasze skomlenia

Gość Magicca
nionionioja Bardzo ci wspolczuje. Ale tak to juz w zyciu jest, ze czasami dostajemy w dupe...Nie rozpamietuj tego co bylo! Czas dziala na twoja korzysc, wiec wykorzystaj to. Bedzie dobrze, zobaczysz:) A opiniami facetow sie nie przejmuj. Oni nie wiedza, co to lojalnosc i zaufanie.

taaaaa kaliban => skomlenia? :D. Dziewczyno, kto skamle, ten skamle. Póki co tylko autorka. Niczego dziś nie jest tak łatwo wymienić, jak babę, więc się nigdy nie przejmuję. Magicca => Faceci wiedzą co to jest lojalność i zaufanie. Wiedzą, że jest to od nich jednostronnie wymagane. Więc, słusznie, ci inteligentniejsi wykonują atak wyprzedzający :P