Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiak_16

jakie znacie ŚMIESZNE REKLAMY W TV ? ??

Polecane posty

Gość anusiak_16

..?? Ja np pamiętam reklamę z garniera jak gościana wsadzała cały ryj do pomarańczy buhahahaha albo z nivea gościan dawał łeb do mleka albo lodówki xDD Dobija mnie bahor z reklamy parowek 'jedynek';p (kiedyś puszczali) jak leciał do lodówki z tekstem:''Jedną zjem teraz, a drógą.. wezmę do szkoły!!''xDD Ostatnio w TV wiadziałam reklamę jakiś kiełnbas chyba gdzie koleś zaprasza dziewczyne do domu, częstuje ją i wraca jego matka i mdleje na wiadomość, że jej syn zrobił obiad o lol buhahahahhaha żałosne doprawdy xDD ale przynajmniej jest z czego popiać podczas przerwy reklamowej ;DD

Gość omg...........................
Ty chyba nie brałaś parówek do szkoły, bo chyba do niej nie chodziłaś :|

Gość turco dynamo men

Gość to takie włoskie
reklama sieci GSM ( nie pamietam której) elegancka babka idzie ulica, wszyscy się za nią obracają, ona siada na krześle, podnosi rękę a pod pachą gąszcz kłaków... i tekst: "to takie włoskie" :P albo reklama soku...mój facet z niej leje...babka woła syna: "dam Ci pomarańczę skarbie", potem ciacha ją nożem, robi z niej sok i jeszcze to wypija...a gdzie ta pomarańcza dla skarba ??:P

Gość werdanka
Świąteczna reklama Carrefour www.youtube.com/user/CarrefourPL super według mnie...

Gość gość
Papier toaletowy regina. Baba super załatwiła męża buraka :p

Gość gość
mi sie aktualnie najbardziej podoba reklama z babka, ktora rozumie jezyk zwierząt. "To kogut prosze pani"

Gość gość
"drógą" i wszystko jasne :o wniosek do szlachetnej paczki już wypełniłaś "gosciano" patolo?