Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj pierwszy pierwszy raz

pierwszy raz bede sie kochala...troche sie boje

Polecane posty

Gość Ruda zadzerwiała
Zaufanie i wiara! Najważniejszymi!

Gość Ruda zadzerwiała
:) Niewypał pewnie jak prawie każdy:P Ale jak facet doświadczony to masz lepiej:))

tez sadze ze zaufanie jest najwazniejsze w kazdym zwiazku - bez tego ani rusz, ja mam szczescie ze trafilam na takiego faceta, chcoiaz dobrze ze nie natrafilam na niego wczesniej bo wtedy skakal z kwiatka na kwiatek;p

Gość Ruda zadzerwiała
Nic nie dzieje się bez przyczyny

Ruda - nie wiem czy lepiej. Niby z jednej strony tak bo wie co i jak ale z drugiej strony boje sie ze inne byly lepsze ;( chociaz on zawsze mowi, ze jak sie dwie osoby kochaja to nawet jak cos nie wyjdzie to i tak nie ma problemu, a poza tym mam prawo nie wiedziec co i jak :) pod tym wzgledem jest kochany ale ogolnie o jego poprzednich partnerkach nigdy nie myslalam w ogole mnie to nie obchodzilo ze az tyle ich bylo ale teraz troszke o nich mysle. Mam jednak nadzieje ze bedzie ok

Gość fanfarona
hm... no jak chcesz... poza samym faktem, że podchodziłam do niego kilka razy to wydaje mi się, że zawsze byłam zrelaksowana, był dodatkowy nawilżacz. jak już się w końcu konkretnie zebrało, to łzy mi same leciały z bólu - ale tak naprawdę to te kilka pierwszych pchnięć tak mocno bolało, ale najbardziej przeraziłam się krwi - na kafe często były topiki, że krwi jest troszkę itp. podczas tych kilku prób już sporo tej krwi się ulało, więc za żadne skarby świata nie spodziewałam się czegoś takiego. miałam pod pupą poduszkę a na poduszce był ręcznik frote - biały. po wszystkim, ręcznik na całej powierzchni pod moim tyłkiem był we krwi i jeszcze na poduchę przeciekło, ja cała byłam ubabrana i mój chłopak też ;) trochę się przestraszył :) ale suma sumarum i tak było cudownie

bazienka - no niezle hehe fanfarona - mam nadzieje, ze ja tak krwawic nie bede i ze mnie z amocno bolalo nie bedzie. Slyszalam, ze bardzo boli gdy sie ma nadzerke albo cos, ja na szczescie mam wszytsko oki. A co do srodkow antykoncepcyjnych to mimo ze dziecka na razie nie planujemy to zabezpieczymy sie tylko prezerwatywa poniewaz nie chce brac zadnych tabletek

Gość Ruda zadzerwiała
Jestem!!!!!!!!!!!!!

Gość Ruda zadzerwiała
Teraz Ciebie nie ma:)

Gość Ruda zadzerwiała
Ja spadam... :( Odezwę się jutro :)

Gość Ruda zadzerwiała
moj pierwszy pierwszy raz ... "nie wiem czy będę potrafiła się rozluźnić przed marcinem,robertm,łukaszme, sylwestrem i kamilem .. ... o panu wacławie niewspominając" ... nno sama mowilas ze..z mareczkiem, jarusiem, radkirm i tym no... zenkiem...byl luz..mysle ze ci wyzej dla Ciebie to pestka....dasz rade ...,a jak nie to wez jeszcze zdzislawa......:D:D:D:D

Gość mozliwosc ubezpiecznie aczlono
czym wy sie podniecanie?~!?! rozmowa doroslych ludzi na poziomie 12latkow!! chcesz sie dowiedziec jak wyglada pierwszy raz to idz BRAVO poczytaj!! aha i na 100% zdradzal cie przez dwa lata!! mowic to on sobie moze.. oj ciemna jestes i naiwna.. nie ma faceta ktory na dwa lata nagle zrezygnowalby z seksu. tak wogole to ciekawe na co niby czekalas te dwa lata?!? i tak jak juz wspominalas o swoich obawach to owszem raczej marnie wypadniesz na tle jego wczesniejszych partnerek.... bo raczej gdybys miala do tego "talent wrodzony" i wyczucie to bys nie pisala na kafe jak to sie robi... zalosna jestes. i wy wszystkie ktore jej doradzacie!

wprost przeciwnie

jasne ;p powtarzaj to sobie czesciej ;p osoby ktore sa szczesliwe chca zbey inni tez byli szczesli, a osoby nieszczesliwe wprost przeciwnie i wszytsko i wsyztskich krytykuja tak jak Ty mnie i wszystkich ktorzy tutaj cos pisali. W kazdym razie dzieki za opinie:)

stwierdzam fakty

Gość Sabrina24
Nie ma się czego bać, mój pierwszy raz był wspaniały, trochę nieestetyczny z powodu krwi, ale piękny PIĘKNY a byłam starsza od ciebie, i nie czułam się z tym źle,

nie martw sie, bedzie dobrze tylko koniecznie zadbaj o odpowiednia anykoncepcje zeby potem nie bylo rano obaw ;) moj pierwszy raz mialam 2 miesiace po 21 urodzinach i nie zaluje (z owym panem planuje wlasnie slub :P ). niestety zadne z nas nie wiedzialo, ze byl to nasz wspolny raz... bo ja rzucilam, ze mialam 3 facetow, on ze tez mial partnerki ale nie sprecyzowal ile. wiec jak na to nasze klamstewko to niezle nam poszlo. mnie bolalo tylko z racji poczatkowej ciasnosci (po kilku ruchach sie 'dopasowalam'), zero krwi itd. bylo milo tylko nastepnego dnia czylam, ze w srodku jestem jakby 'poobcierana' wiec z nastepnym sexem poczekalismy 6 dni. generalnie rozluznij sie i nie martw niczym. a juz na pewno nie sprawami typu czy nie masz czasem celulitu, grubego brzucha, czy cycki dobrze wygladaja bo w takim momencie facet malo co zwraca na to uwage ;) a ze Twoj wie, ze to bedzie pierwszy raz wiec tym bardziej sie o Ciebie zatroszczy :)