Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Samozagłada czy naprawde jestem do niczego??

Polecane posty

Mam 20 lat nie jestem ani ladna ani brzydka w sumie taka sobie ...mam kilka kg za duzo w sumie nie powinnam miec takich kopleksów jakie mam...wychodzac na ulice wydaje mi sie ze wszystkie dziewczyny sa ladniejsze i maja cos do zaoferowania ..a ja?? mysle ze nic nie moge dac facetowi..nib potrafie byc milaiprzyjazna ale..wlasnie jest to ale.Od prawie dwoch miesiecy spotykam sie z chlopakiem...niby wszystko jest fajnie fajnie nam sie rozmawia jest chemia i w ogole ale np teraz wyjechal na tydzien na konferencje a ja zostalam tutaj z samymi czarnymi myslami ze mnie zdradza ze juz po porwocie nie bedzie chcial sie spotykac.On jest madrym poukladanym facetem ma mnostwo pasji w zyciu a ja mam metlik w glowie..ale mimo wszystko nie chcialabym zaprzepaścić tej znajomosci...i zaczac wierzyc w nia a przedewszystkim w siebie ale nie potrafie...

Gość _Misiek_
Nie narzekaj aż tak. Wystarczy chcieć. Przecież sama nie jesteś, a taki wyjazd tylko was może zbliżyć. Czasem właśnie tak trzeba. Po prostu uwierz w siebie i w to że możecie być razem.