Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda___

czy to możliwe, żeby u kobiety w ciąży dziecko wypychało tak stópki

Polecane posty

Gość czy to prawda___

Ktoś mi kiedyś mówił, że dziecko jak już jest duże, pewnie w okolicy porodu, może tak wypychać stopki przez brzuch , ze będzie widać je dokładnie.Widziałam też zdjęcie z czymś takim, ale czy to nie fotomontaż?

Gość czy to prawda___
nie umiem wstawiać zdjęć, bo bym Wam pokazała

Gość widziałam to zdjęcie
nie wiem czy to możliwe, ale wystający łokieć i kolano mojej córki widziałam

Gość czy to prawda___
widziałam to zdjęcie na allegro na jakiejś aukcji z ciuchami ciążowymi, chyba spodniami. I jak wygląda taki łokieć czy kolano? :) skąd wiedziałaś że to łokieć albo kolano?

Ja co prawda nie mogę stwierdzić jeszcze co to było, ale moje dziecko lubi robić malutkie górki na moim brzuchu. Czasem są wyraźne, a czasem mniej :) tak jakby ktoś malutką kulką wypychał mi brzuch od środka :)

Gość fgfgf
te fotomontarze to kompletna bzdura dziecko wprawdzie wypycha kolankiem, łokciem, główką i innymi częściami ciała brzuch ale w ten sposób powstają tylko wypukłości na powierzchni brzucha matki

Gość widziałam to zdjęcie
no wyraźnie było widać taki sterczący czubek, więc musiał to byc łokieć albo kolano :) Czułam też jak dziecko w brzuchu miało czkawkę. Śmiesznie się wtedy czułam

moje nie ma takiej ciągłej czkawki tylko tak czasem mu się odbije, prawie jak mi po jedzeniu :)

Gość bzdurrra
to fotomontaż, przestańcie się podniecać

Nikt się nie podnieca. Rozmawiamy też o swoich odczuciach, moje dziecko raczej nie wie jak zrobić "fotomontaż" na moim brzuchu ;/ Jak widzę jak mi dziecko wypycha brzuch to mam uznać to za... przywidzenie??

Gość mama klaudii
mój skarb też sie tak rozpychał w brzuchu ale nie sposób bylo stwierdzc czy to stopa czy łokieć po prostu robiły mi sie takie górki dość spore :)

Gość bzdurrra
górki to górki, ale nie żeby paluszki można było zaobserwować :O

Niekoniecznie fotomontaż. Najlepiej zapytać lekarza, ja jestem prawie w 8 miesiącu i te "górki" są czasem bardzo wyraźne, jeszcze co prawda nie widziałam małej stópki, ale nie wiem czy takie rzeczy nie są prawdziwe ;) Pozdrawiam i dobranoc wszystkim, jestem wykończona dzisiejszym dniem :)

To fotomontarz! Sama skóra nie jest przecież TAKA CIENKA. Nie wspomnę o tkance tłuszczowej, macicy itp... Byłam w ciązy jeden raz i gdy mały pchał tak właśnie stoę jak na zdjęciu to było widać tylko wybrzuszenie :) Pozdrawiam

Gość xfgchb
Wiem o jakie zdjecie chodzi. Widziałam na którymś jak maluszek stope wystawia tak, że przez na skórze mamy odznaczała się idelanie, paluszki nawet można było rozróżnić. Ale to fotomontaż. Byłam 2 razy w ciąży więć wiem co pisze :) Ja mogłam palcami wyczuć kształy stopy ale napewne nie była tak odznaczona na skórze jak na fotce

Gość czy to prawda___
ha! rzeczywiście chodziło mi dokładnie o to zdjęcie:) wygląda bardzo realistycznie, ale rzeczywiście raczej niemożliwe jest, by tak dokładnie było widać wszystkie kostki, paluszki itp. Ja jestem już w prawie 9 mcu i nigdy nic takiego nie miałam, są tylko jakieś górki, większe, mniejsze. Rzeczywiście , żeby było widać tak dokładnie, skóra musiałaby byc cieńka jak bluzka :)

tak to prawda jest to mpzliwe..czy to zdjęcie to fotomontarz tego nie wiem ale tak wiczna nózka jest mozliwa ;)

oczywiście, że to fotomontaż ;) dziecko musiałoby mieć stopę twardą jak ze stali hartowanej i mega siłę, żeby przecisnąć stopę przez ściankę macicy, warstwę tłuszczu i skórę :D

Gość ojej haha
przecież to zdjęcie to fotomontaż!!! :D haha nie jest możliwością żeby dziecku było widać wyraźną stópkę...... dziecko jest w macicy...są wody płodowe itd. to zdjęcie zostało zrobione dla reklamy

Gość bellusia
możliwe jak matka ma mało wód płodowych

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaaa
ja też wiem, o które zdjęcie chodzi. Mój maluch w brzuchu był bardzo aktywny, ale stopy nigdy tak nie widziałam, z prostej przyczyny: macica, mięśnie, tkanka tłuszczowa, skóra. Przez to wszystko nie jest możliwe tak dokładne "przebicie" fragmentu ciała dziecka jak na tym zdjęciu.