Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka i nieszczesliwa

zycie jest do D**y

Polecane posty

Gość Cyganeczka_janeczka
Film był nawet dobry,jak uda ci się dotrwac w takim stanie do 50 lat to proponuje nakręcić film :P

Gość Cyganeczka_janeczka
Mowa oczywiscie o filmie 40-letni prawiczek ;)

Gość zimny_dran
Hahaha i pomysł jest!!! Prawiczek niech sie umówi z autorką ;) Ona go rozprawiczy,on ją przytuli i wszyscy będą szczęśliwi :P

to jest jakieś rozwiązanie a ja nie chcę się do nikogo przytulać i chcę być sama bo tak jest najlepiej i skąd bierzecie takie fajne buźki :)

to jest jakieś rozwiązanie a ja nie chcę się do nikogo przytulać i chcę być sama bo tak jest najlepiej i skąd bierzecie takie fajne buźki :)

Gość minerwa*
prawiczku, grunt to młody tatuś nieważne ile ma lat

Gość zimny_dran
Hahaha ziomuś ty sie przytulać nie musisz ona się przytuli,a ty zamoczysz :P Tu masz linka do emotek : http://www.forum.o2.pl/emotikony.php poczytasz i będziesz wiedzial o co kaman ;)

Gość minerwa*
a gdzie jest autorka?

Gość minerwa*
poszła już płakać do poduszki?

Gość zimny_dran
Zobaczyla,ze wszystko sie kreci wokolo prawiczka i zrezygnowala :P EEEEEEE nieszczesliwa WRACAJ!!!! :P

Gość zimny_dran
Siedz jak ci dobrze :D Hahaha a tak serio to jak sie do ciebie zwracac bo prawiczku to jakos tak glupio :P

Miałam 29 lat i już straciłam nadzieje… wtedy moja babcia podsunęła mi pewną modlitwę do Św Józefa i obrazek i kazała się modlić …na poczatku wydało mi się to oczywiście śmieszne – całe życie szukam tego Jedynego a tu nagle jakiś świety z obrazka miałby mi nagle pomagać. Niemniej postanowiłam spróbować – choćby po to żeby udowodnić babci ,ze nie ma już żandej nadziei i że w mojej sytuacji i święty Boże nie pomoże wink Odmawiałam tą modlitwę dzień w dzień rano i wieczorem … przez pół roku. I oto- stało się. Byłam na wakacjach z koleżanka w Chorwacji i poznałam Rafała. I rzeczywiście było w końcu trzęsienie ziemi w moim sercu i miłość od pierwszego spojrzenia  Cztery miesiące po spotkaniu już wychodziłam za mąż  Dzisiaj po dwóch latach jestem nadal bardzo szczęśliwa i mamy już nawet owoc naszej miłości – roczną córeczkę  Możecie się ze mnie śmiac ,ale ja jestem przekonana ,ze dzięki modlitwie do Świętego Jóżefa jestem dziś tak szczęśliwa jak jestem. Wszystkim poszukującym polecam tą modlitwę – warto jej zaufać... Święty Józefie przeczysty Stróżu Dziewicy Dziękuje Ci że jeszcze nie wyszłam za mąż, Święty Józefie ty wiesz kto ma zostać moim mężem, pozwól mi spotkać tego człowieka , spraw aby był to człowiek dobry, który będzie mnie kochał i szanował tak jak ty kochałeś i szanowałeś Najświętszą Maryję, Święty Józefie doprowadź do zerwania każdej znajomości, która nie podoba się panu Bogu, Obiecuję Ci dochować czystości przedmałżeńskiej, Nadać pierwszemu dziecku na imię Józef (lub na drugie imię), oraz mówić wszystkim, że takiego dobrego męża mam dzięki Bogu i Tobie

Gość minerwa*
nawiedzona czy co? ♥♥♥♥♥♥♥♥

Gość zimny_dran
Módlmy się moi drodzy samotni i nieszczęśliwi hahahahahaha :D

Gość Ariel_taki_proszek
Życie wcale nie jest takie jak myślisz :) Podaj jakis namiar na siebie nieszczęsliwa to pogadamy na PRIV :)🌼

Gość minerwa*
sobotni wieczór...trudno się dziwić,że oszołomów przygnało...

Gość zimny_dran
Merkaba ty lepiej uwazaj zeby zadna inna Twojego Rafała sobie nie wymodlila :P

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oj tak to prawda, jest do d**, spedzac sobotni wieczor na kafe :(