Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Brzydka i nieszczesliwa

zycie jest do D**y

Polecane posty

Go艣膰 Cyganeczka_janeczka
Film by艂 nawet dobry,jak uda ci si臋 dotrwac w takim stanie do 50 lat to proponuje nakr臋ci膰 film :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Cyganeczka_janeczka
Mowa oczywiscie o filmie 40-letni prawiczek ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimny_dran
Hahaha i pomys艂 jest!!! Prawiczek niech sie um贸wi z autork膮 ;) Ona go rozprawiczy,on j膮 przytuli i wszyscy b臋d膮 szcz臋艣liwi :P

Udost臋pnij ten post

to jest jakie艣 rozwi膮zanie a ja nie chc臋 si臋 do nikogo przytula膰 i chc臋 by膰 sama bo tak jest najlepiej i sk膮d bierzecie takie fajne bu藕ki :)

Udost臋pnij ten post

to jest jakie艣 rozwi膮zanie a ja nie chc臋 si臋 do nikogo przytula膰 i chc臋 by膰 sama bo tak jest najlepiej i sk膮d bierzecie takie fajne bu藕ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
prawiczku, grunt to m艂ody tatu艣 niewa偶ne ile ma lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimny_dran
Hahaha ziomu艣 ty sie przytula膰 nie musisz ona si臋 przytuli,a ty zamoczysz :P Tu masz linka do emotek : http://www.forum.o2.pl/emotikony.php poczytasz i b臋dziesz wiedzial o co kaman ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
a gdzie jest autorka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
posz艂a ju偶 p艂aka膰 do poduszki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimny_dran
Zobaczyla,ze wszystko sie kreci wokolo prawiczka i zrezygnowala :P EEEEEEE nieszczesliwa WRACAJ!!!! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimny_dran
Siedz jak ci dobrze :D Hahaha a tak serio to jak sie do ciebie zwracac bo prawiczku to jakos tak glupio :P

Udost臋pnij ten post

Mia艂am 29 lat i ju偶 straci艂am nadzieje… wtedy moja babcia podsun臋艂a mi pewn膮 modlitw臋 do 艢w J贸zefa i obrazek i kaza艂a si臋 modli膰 …na poczatku wyda艂o mi si臋 to oczywi艣cie 艣mieszne – ca艂e 偶ycie szukam tego Jedynego a tu nagle jaki艣 艣wiety z obrazka mia艂by mi nagle pomaga膰. Niemniej postanowi艂am spr贸bowa膰 – cho膰by po to 偶eby udowodni膰 babci ,ze nie ma ju偶 偶andej nadziei i 偶e w mojej sytuacji i 艣wi臋ty Bo偶e nie pomo偶e wink Odmawia艂am t膮 modlitw臋 dzie艅 w dzie艅 rano i wieczorem … przez p贸艂 roku. I oto- sta艂o si臋. By艂am na wakacjach z kole偶anka w Chorwacji i pozna艂am Rafa艂a. I rzeczywi艣cie by艂o w ko艅cu trz臋sienie ziemi w moim sercu i mi艂o艣膰 od pierwszego spojrzenia  Cztery miesi膮ce po spotkaniu ju偶 wychodzi艂am za m膮偶  Dzisiaj po dw贸ch latach jestem nadal bardzo szcz臋艣liwa i mamy ju偶 nawet owoc naszej mi艂o艣ci – roczn膮 c贸reczk臋  Mo偶ecie si臋 ze mnie 艣miac ,ale ja jestem przekonana ,ze dzi臋ki modlitwie do 艢wi臋tego J贸偶efa jestem dzi艣 tak szcz臋艣liwa jak jestem. Wszystkim poszukuj膮cym polecam t膮 modlitw臋 – warto jej zaufa膰... 艢wi臋ty J贸zefie przeczysty Str贸偶u Dziewicy Dzi臋kuje Ci 偶e jeszcze nie wysz艂am za m膮偶, 艢wi臋ty J贸zefie ty wiesz kto ma zosta膰 moim m臋偶em, pozw贸l mi spotka膰 tego cz艂owieka , spraw aby by艂 to cz艂owiek dobry, kt贸ry b臋dzie mnie kocha艂 i szanowa艂 tak jak ty kocha艂e艣 i szanowa艂e艣 Naj艣wi臋tsz膮 Maryj臋, 艢wi臋ty J贸zefie doprowad藕 do zerwania ka偶dej znajomo艣ci, kt贸ra nie podoba si臋 panu Bogu, Obiecuj臋 Ci dochowa膰 czysto艣ci przedma艂偶e艅skiej, Nada膰 pierwszemu dziecku na imi臋 J贸zef (lub na drugie imi臋), oraz m贸wi膰 wszystkim, 偶e takiego dobrego m臋偶a mam dzi臋ki Bogu i Tobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
nawiedzona czy co? ♥♥♥♥♥♥♥♥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimny_dran
M贸dlmy si臋 moi drodzy samotni i nieszcz臋艣liwi hahahahahaha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ariel_taki_proszek
呕ycie wcale nie jest takie jak my艣lisz :) Podaj jakis namiar na siebie nieszcz臋sliwa to pogadamy na PRIV :)馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minerwa*
sobotni wiecz贸r...trudno si臋 dziwi膰,偶e oszo艂om贸w przygna艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimny_dran
Merkaba ty lepiej uwazaj zeby zadna inna Twojego Rafa艂a sobie nie wymodlila :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oj tak to prawda, jest do d**, spedzac sobotni wieczor na kafe :(

Udost臋pnij ten post