Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila ddddrrr

PODOBA WAM SIĘ TEN OD MAPETÓW Z MAM TALENT?????

Polecane posty

Gość mila ddddrrr

Gość takie ciacho

Gość koniczynkaa21
jest super:) robi takie show i przy okazji jest bardzo przystojny. weszlam przypadkowo do pokoju kiedy lecial jego wystep i powiem jedno zrobil znakomite show, a jego lalki sa boskie;):) Ma facet talent:)

Gość Sakerra
bardzo ladny ten Konrad jest

Gość superrrrrrrrrrrrrrr

Gość ja też go kocham

Gość PIĘKNIUTKI JEST

szkoda tylko że nie reprezentuje soba zadnego talentu, a ciemnogrod zaglosowal na niego bo bylo smiesznie i glupkowato

mam identyczne zdanie jak zygzakowata poziom sztuki estradowej sięgnąl dna:o Anagazowanie do tego amatorow ,ktorych oceniaja również amatorzy /Wojewódzki i Chylinska/ z tą róznicą ze nie maja krzty talentu zabija tzw.sztuke estradową.

Gość gdfgreger
wieje nudą + zygzakowata - zauważcie proszę, ze jest to program rozrywkowy, dla mas, wiec głupotą jest spodziewać się drugich modrzejewskich:O wielkie znawczynie sztuki estradowej sie znalazły:D

nie mowie ze jestem znawczynia, ale obiektywnie patrzac byly w tym odcinku osoby ktore o wiele bardziej zaslugiwaly na udzial w finale, nie sadzisz?

Gość grefsdhthytbvc
widzisz, i tutaj pokazałas jak twoje myslenie jest ograniczone, bo ty nie bierzesz pod uwage gustów innych osob:O moze i bylo głupkowato i błazeńsko, ale czy zawsze musi byc podniosle, patetycznie, a w tle koniecznie musza rozbrzmiewac chorały gregoriańskie? przeciez nie o to w takim programie, którego istota rzeczy jest rozbawienie i zajecie czasu, chodzi! nie lubie np akrobatyki, w jakiejkolwiek formie, nawet z takim szłodkim potworkiem, wiec juz facet zyskuje; nie lubie tego typu muzyki, jaki zaprezentowały dwie ostatnie dziewczyny, wiec jesli miałabym głosowac, to na tego faceta. jedynie, czego mi szkoda, to faceta z kontrabasem - i to nie za talent, a za dowcip i charyzmatycznosc

Gość ale artur chamski jest ciachem
i nie ważcie się zaprzeczyć

Gość artur chamski to ukryty gej

Gość gdfgreger
30 lat tanczyłam na rurze w Domach Spokojnej Starości to sie znam :-p

Gość Onaa.
Zgadzam się z zygzatowatą. To jest Program MAM TALENT. "Jak sama nazwa programu mówi.. tam się przychodzi z talentem, prawdziwym talentem. Koleś od tych całych mapetów nie ma żadnego talentu. Robi tylko śmieszne show a coś takiego potrafi każdy przeciętniak odwalić. On nawet nie potrafił dobrze tymi kukłami operować. Sam powiedział, że jeszcze 2 lata temu nie miał żadnego "talentu"- po prostu przyszedł się zabawić a talent z niego żaden. Według mnie przejść nie powinien. Było wiele innych osób naprawdę utalentowanych i po prostu wielka szkoda. Tyle.. Apropo..faceta z kontrabasem tez mi szkoda ;) Zabawny.. jak z innej epoki no i oczywiście z Poznania ! ;)

Gość guwno prawada
znacie sie jak świnie na gwiazdach

Gość piękniutki i słodki

Gość mi sie podobało bardzo
koleś wymiata. W kastingu mnie wymiótł i wczoraj też. Zazwyczaj większość tych ludzi była dobra na kastingu a juz w półfinale kicha, pamiętam właśnie pare takich gwiazdeczek gdzie mi ciarki przechodziły jak śpiewały, grały, tańczyły czy co innego robiły, a w półfinale albo pokazali to samo albo cos gorszego, a Kony akurat się rozwija. Robić show też trzeba umieć.

Gość oczywiście ma wadę wymowy
i śmiesznie by było, jakby okazał się gejem :P

a czyli nie przywidziało mi się , że ma wadę wymowy :o beznadzieja. i do tego dziennikarz...

Gość piękniutki jest

Gość bleeeh
a to, ze zrobił te lalki nie jest talentem? jest.

Gość derbet
bardzo przystojny jest