Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do pojecia

krwawienie z odstawienia

Polecane posty

Gość nie do pojecia

Wlasciwie to nie wiem co robic, planowo wizyte u ginekologa mam dopiero za 3 miesiace, tu za granica ginekolog zaleca przychodzic raz do roku na cytologie i usg piersi. I wlasciwie nie wiem czy mam sie czym martwic ale ... z miesiaca na miesiac krwawienie zaczyna sie coraz pozniej. Ostatnia tabletke biore w niedziele, kolejne opakowanie zaczynam w poniedzialek. Dzisiaj jest sobota wieczor, krwawienia ani widu ani slychu. W poprzednim miesiacu bylo podobnie, dostalam w sobote w nocy. zastanawiam sie czy to powod do zmartwienia. Pozniej krawawienie trwa jakos 4-5 dni. Czy to normalne? Na poczatku brania mialam krwawienie ok. 3 dnia a teraz coraz pozniej. Moze powinnam zmienic tabsy?

Gość nie do pojecia
pomocy !

Gość antoine
poradź się ginekologa, niestety nie wiem co to może oznaczać, ale wydaje mi się, że to nic takiego, może tabletki Ci nie służą, bo zostały źle dobrane.

a jakie tabletki bierzesz. ja mam na początku miałam 3 dnia, później 4 tego rano, później zmieniło się na popołudnie i teraz na wieczór. Mam tak przy Yasminelle.

Gość nie do pojecia
Biore zagraniczny odpowiednik Novynette, w sumie leci juz czwarty rok wiec troche doswiadczenia w tej kwestii mam. raczej na pewno nie zapomnialam tabletki, nie zapomnialam nidgy w calej tabletkowej historii, biore zawsze przed snem, nie spozniam sie, wtym miesiacu nie bralam dodatkowych lekow. a tabletki mi sluza, czuje sie po nich rewelacyjnie. nic mnie przed krwawieniem nie boli itd.