Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolllina23

Jestem w szoku, jest na świecie tylu fajnych facetów- przejrzałam!!

Polecane posty

Gość Carolllina23

Byłam w wieloletnim związku, zostalam oszukana i odeszlam... :( Byc może nie uwierzucie mi, ale przez cały nasz związek - 6 lat, nie wychodzilam NIGDY na żadne imprezy i spotaknia towarzyski, tylko we dwoje siedzieliśmy w domu, czułam się jak pokutnico-emerytka... :( bo on nie lubil wychodzić. Ale gdy skonczyliśmy ten zwiazek, otworzylam się na ludzi i imprezy i... wokół jest tylu fajnych facetów, naprawdę inteligentnych i wartosciowych, a ja jak ta ślepa kura zapatrzona w jednaego, z tym, że on nie był zapatrzony we mnie i uświadomiłam sobie, że przez to, ze skrzywdził mnie jeden egzamplarz nie przekreślę całego gatunku i nie będę uogólniać i cieszę się, ze kalpki z oczu mi opadły, pozdrawiam ^^

Gość i dobrze gadasz malenka
nareszcie jakas oswiecona

Gość Carollina23
Bo dlaczego świat ma się niby kończyć tylko na NIm?? phi!!! a jeszcze najlepsze slowa padły na koniec z jego ust: TAKIEGO JAK JA JUZ NIGDY NIE SPOTKASZ!! EHEHHEHE

Gość Bella Cullen
jesteś monogamiczna, to dlatego...Za wierna.. Jak widzisz nie opłaca się być takim;)

Gość Carollina23
No cóż... takie miałam wyobrazenie o miłości, i takie mi tez pozostanie - tego nie zmienię na pewno, jednak na prawdę wokół jest tylu ciekawych ludzi, moge jeszcze tak wiele zrobić i czuję ajkąs ulge w środku, ze dobrze zrobiłam, choć boli serducho, ale wiem teraz,ze choć jestem sama to nie samotna, a do niedawna było na odwrót... Ale teraz mam taką chęć do zycia,że geba mi się cieszy :):):)

Carolllina23 - napisz gdzie można spotkać Tych wartościowych...bo ja nie mogę trafić. Ciągle spotykam duże dzieci :( Co do rozstania - też miałam podobnie, tak trzymać i gratulacje z mądrego wyboru!

Gość Utrudniony
Ja jestem cały czas, a żadna mnie nie zauważa :(