Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yellaaa

włosy-jak powrócić do naturalnego koloru

Polecane posty

Gość Yellaaa

czy można jakos odwrócic ten proces? czy pozostaje mi juz farbowanie włosow do konca życia? wiem,ze nie ten dział,ale tu najwięcej osob przebywa.. czy udalo sie komus z was wrocic do naturalnego koloru poprzez dobranie odpowiednio podobnej farby do swojego koloru?

Gość zależy na jaki kolor się
zafarbowałaś. jak na czarny to klapa

Gość zamiast farbować całość
na blond robiłam balejage z wierzchu i odrost co 3 miesiące za każdym razem fryzjerka robiła tych pasm coraz mniej aż po prawie roku miałam już tylko blond refleksy. Oczywiście za każdym razem włosy miałam podcinane.

Gość Yellaaa
no to tak: swój naturalny mam bardzo ciemny blond.. za pioerwszymr azem zrobilam balejaż ,ale zauwazylam,ze włosy bardzo mi zmarniały .. popalone takie nie do życia.. potem kolezanka mi zafarbowala na taki własnie ciemny blond to wyszedl mi lekko od ciemny rudy u góry,a na dole taki pod naturalny .. teraz znowu mam odrost i widze,ze moj naturalny kolor zmienil sie troche ..jakby zciemiał troche

Gość no to najlepiej idź do fryza
i powiedz, że chcesz wrócić do swojego koloru i niech ci robi ten balejaż tylko bardzo mało pasemek z czasem odrosną ok. 10-15 cm na rok

Gość Yellaaa
a jak ja mam całą glowe zafarbowaną..? ja juz mialam balejaz robiony cieniutkie pasemka i kurcze odrosty było widac.. pasemko z czasem zaczynalo mi sie od połowy głowy :O :(

Naturalny kolor włosów zawsze zmieni się po farbowaniu - będzie o ton ciemniejszy. Mój naturalny kolor to ciemny blond. Kolory - które mam to brązy czekoladowe. Znudził mi się ten kolor i chciałam wrócić do naturalnego, ale każda farba mi nie odpowiada. Jedynie co mogłam zrobić to rozjaśnić sobie ten kolor farbą bardzo jasny blond - teraz mam jaśniejszy brąz. Obecnie by zmienić całkowicie kolor muszę czekać aż włosy odrosną. Więc czekam sobie i mam postanowienie - żadnej farby już nie kupię.