Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzalola

Kompleksy zatruwają mi życie...

Polecane posty

Gość pyzalola

Jestem nastolatką i, więc jak dla każdej dziewczyny w moim wieku ważny jest wygląd. A ja mam kompleksy straszne, nie mogę sobie zrobić żadnego zdjęcia, bo nie mogę na siebie patrzeć! Ja nie mówię nikomu o tym,sama próbuję sobie tłumaczyć,że dostaję tyle komplementów, ale zawsze jest tak,że przypominam sobie zdjecia, zaraz zaczynam bać się czy naprawdę były szczere. Proszę, powiedzcie mi obiektywnie czy to możliwe jest dostac tyle komplementów będąc bardzo brzydką(taką się widzę na fotkach). Raz znajomy mojej chrzestnej(jest młodziutka) zainteresował się moimi oczami i podobno niezwykła urodą, raz pewna pani wręcz zachwycała się moją słodką buzią, moja koleżanka mówiła mi'matko,jaka Ty ładna jesteś, weź, no masz krosty, ja też mam i co z tego , ale jesteś taka ładna, ja nie wierzysz zapytaj się Asi(jej siostry), innym razem mówi:'ej no Ty ładna jesteś', dwóch chłopaków zaczepiło mnie i mówiło,że jestem bardzo atrakcyjna( ja sie ubieram skromnie, nigdy dekoldy, miniówki, nigdy), innym razem jak szłyśmy z koleżanką to taki chłopak mi pomachał przez szybę w samochodzie, jej drugi też, raz napisał do mnie jakiś chłopak na gg,że podobno sliczna jestem. Ktoś czytając to pomyśli sobie,ze chce się dowartosciować, ale nie, gdybym tak chciała to wstawiłabym zdjęcie, ale ja nie jestem pewna czy oni nie mówią tego tylko po to,żeby se jaja ze mnie porobic;/ Myślicie,że to szczere jest, czy ilość tych komplemetnów o niczym nieświadczy?;/ proszę, nie piszcie złośliwie;***

Gość za 50 lat twoje problemy
bedą zupelnie inne. mozesz mi wierzyc

To trochę idiotyczne, że zapisujesz sobie w pamięci takie prozaiczne przypadki jak spojrzenie jakiegoś kolesia, komplement... :O Moim zdaniem komplementy nie są miarą atrakcyjności, bo ludzie nie zawsze są szczerzy, często wręcz jak widzą, że osoba jest zakompleksiona, to probują ją 'pocieszyć" komplementami... Uwierz w siebie sama, a nie za pomocą innych...

Gość jjjoij
daj spokoj z kompleksami... skoro kazdy mowi ci ladna jestes.. pamietam!!!!!! A TO SZCZERA PRAWDA.. zaden facet nie chce miec zakomleksionej dziewczyny.. sama taka jestem wiec dobrze wiem