Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaŚŚŚ455

seks po dlugoletnim malzenstwie

Polecane posty

Gość cccccacac
makto podziwiam!!!!!!!!!!!!!! marzy mi sie taki zwiazek!!!! walsnie boje sie ze po takim kryzysie on mnie zostawi:(:(:(: i przespi sie z inna:( ale podziwiam powaznie.... musicie byc idealan para! ;) pozdrawiam

Gość xxsefciaxx
now alsnie dla kogo mam sie starac i po???? ;d jestem leniem z natury;ppp wiec jak mam swiadomosc ze oj jest juz moj to po pajacowac??;d

15 lat po ślubie - sex nie za często, max. 2 razy w tygodniu, ale za to cały czas super...

Gość to zależy
nie ma co się bać na zapas. może to Ty będziesz miała go dosyć i jak sobie znajdzie inną to się po prostu ucieszysz ,że się uwolniłaś :))))))))))))))))))))) miłość trzeba podsycać. a już błędem jest myślenie ,że jak już jesteście razem to nie należy się starać. Najważniejsze abyś miała swoje sekreciki,była tajemnicza od czasu do czasu by wzbudzić w nim zazdrość i chęć walki o Ciebie bo być może jest jakiś rywal :))))))))))))))))))))))))))))))

atrakcyjność kobiety polega na tym że jest zadbana ,sympatyczna dla ludzi ,kobieca .Pamiętajcie ,ze facet inaczej ma ustawioną seksualność i wszelkie wasze flirty dla podkreślenia tylko atrakcyjności , uważa za przyzwolenie do zdrady musicie uważnie obserwować męża i na każde jego flirty z kobietami ostro reagować.W zadnym wypadku nie przekraczać granic kokietowania i też ostro reagować gdy któryś z facetów zacznie się "przystawiać",bo to jest nieuniknione.Do "przystawiania" jest tylko mąż i on musi być o tym przekonany.Seks z mężem powinien być spontaniczny z zaangażowaniem dla osiągnięcia orgazmu .

Gość starucha 666
20 lat po ślubie i smakuje nie gorzej niż przed i jego flirty z kobietami wcale nam nie zaszkodziły chociaż na nie nie reagowałam

Gość joaaaaaaaaanna
jestesmy 36 lat po slubie i sex raz dziennie musi byc. najwazniejsze w oczy sobie patrzec nawet w galerii handlowej.byc zadbana i zadbanym. zyc w kompromisie , zapomniec o wadach partnera. chodzic na spacerki, robic sobie kolacyjki. a na andrzejki idziemy na tance!

ja jestem dwa lata po slubie(może to nie długo)ale dokładajac do tego 7 lat związku to już coś!!sex dalej jest przyjemny a nawet jeszcze lepszy,znasz partnera i jego potrzeby i partner twoje też wiec nie ma niepotrzebnych napiec i wstydu...

Gość ja233
Seks seksem ,ja nie jestem jeszcze mężatką ,żyjemy na tzw. kartę rowerową ,seks udany jak na razie ale mam pytanie z innej beczki ćzy facetów podnieca jak nie golićie parę dni nodi i cipcię ,bo jak mnie zmogła choroba to wiadomo nie masz chęci na nic i nawet takie czynności jak depilacji odchodzi na jakiś czas na bok ,i mojemu bardzo spodobały się takie włoski i teraz prosi bym je nie goliła ???,zaznaczę że zawsze byłam perfekcyjnie wygolona lub wydepilowana u kosmetyczki i teraz chodzę w spodniach ale jak tu iść na basen ,który uwielbiam ?co zrobić bo na facecie mi bardzo zależy,doradzcie?

Gość niestety muszę pryznać
że po tylu latach pożadanie znika Ja jestem juz 14 lat po slubie Mój mąż ma ochote cały czas aja WCALE Mamy 2 dzieci i to prawda ze pierwsza rutyna przyszła po 1 dziecku a po 2 juz wygasło Tabletki zioła romantyzm nic nie dja Po prostu chyba taka kolej rzeczy A szkoda :(

Gość xcvvvvv
vvoj facet tez lubi jak NIE jestem zarosnieta ale mam lekki meszek;DDDD jelsi chodzi o nogi to zupelnie mu to nie przeszkadza ze mam takm jakis zarost... myscle ze twoj problem sposwodwany ejst tym ze to cos innego! faceci nie lubia rutyny ty jak zawsze golisz a teraz nagle nie moglas zaskakujesz go "czyms innym" ;) tak mysle ewentualnie mozesz zostawiac lekki meszek a okolice pachwin golic odpowiedni stroj kapielowy rowniez robi swoje;**

Gość fdgetdhg
seks w... ,a nie seks po ...

Gość xcvadf
ja jestem leniem.... nie lubuise sie ani strac ani fatygowac... obawiam sie ze po tylu latach nie mialabym ochoty na seks...malzenstwo chyba nie jest dl mnie... swoja droga... faceci zawsze maja ochote...;da my roznie... jak to jest?;dddd

Gość xcvsss
jak nie bedzie pijakiem i nie bd smierdzial i bd sie kapac to spoko;D

Gość ort
po 25 udanych latach malzenstwa zakochalam sie w mlodszym i nie wiem co mi odbilo, moze to wlasnie nazywa sie znudzenie

Gość zeby nigdy nie bylo nudnie
trzebs cale zycie czyms zaskakiwac, i to nie banałem typu kolacja przy swiecach i seksowna bielizna ( choc nie zaszkodzi), ale rozwijac sie, miec nowe zainteresowania i umiejetnosci w kazdej dziedzinie, nowe tematy do dyskusji, nowych znajomych. nowe osiagniecia na kazdym polu. Wtedu partner spojrzy na ciebie jak na kogos nowego, a nowosc jest atrakcyjna. Co mówie po ponad 30 latach.

Gość zxcb
swiete slowa osoby powyzej!

Gość mmmgdmm
u mnie minelo wszystko z czase- zero magii

Gość to naprawdę przykre i smutne
ale zwyczajnie nie chce się już"tego" robić z tą samą osobą po paru latach... a nawet w ogóle nie chce się seksić z kimkolwiek :(

Gość zielona_fala
ma ale trzeba zmiany wprowadzać

Gość malami;;;;
24 lata z jednym mezem i jest bosko:)

Gość 15 lat po ślubie
i nie jest źle. Mąż ten sam a po drodze kilku kochanków i kilkanaście przygód. Więc da się jakoś wytrzymać aż tak długo z tym samym penisem.

Gość Rychu40
17 lat + 2 i dalej jest super :) nie tak często jak wcześniej ale wcale nie gorzej, a wręcz w większości lepiej ... znamy bardzo dobrze swoje potrzeby i wiemy jak je zaspokajać