Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Witam czy jeszcze ktos nie spi na cafe??

Polecane posty

Gość Quioksand
Ojej ja nie śpię :D

nie wiem, tak zajrzalam na cafe i myslalm ze tutaj wszystko umarlo bo juz ta godzina, wrocilam z pracy... i planuje calonocny dyzur na cafwe :) hehe

dziewicomaniak 🖐️ upolowales juz jakies dziewice?:) slyszlalam ze blokers z toba biegal dzisiaj

Gość efeewrewr332222
Dziweicomaniaku mitomanie. Ty żałosny wsiowy grubasku. Brzydula odpisała ci w e-mailu, żebyś się bujał, to teraz żałosny desperacie próbujesz zagadać do innej?

szejku>>> a ja myslalm ze mnie tak po prostu olales wczoraj :p co slychac? ja dzisiaj mialam taka historie w pracy obslugiwalam na imprezie takiej hmm biznesmenow i dostalam propozycje wyjazdu do kanady promowania cosmetic& beauty rozmawialam dlugo ale nie wiem co myslec..

ja Ciebie olalem ? eee nie przypominam sobie :) Hmm.. jak promowanie tego mialoby wygladac ? :)

no na @ tak mi sie wydawalo, a promowanie to zajmowalabym sie bardziej strona biznesowa, wykladlabym na uczelniach, spotkaniach itd o korzysciach kosmetykow takie tam, z tego wzgleduy ze robie zarzadzanie w turystyce, hehe ten koles byl znajomym mojego szefa:)

jaka brzydula?o czym mowa? Quicksand to co mam isc spac?:)Jakie bieganie z blokersem,pierwsze slysze:)on sie czegos nacpal czy napil?

no caly dzien na kafe byla mowa ze blokers biegal dzisiaj 5 godzin ale niw wiem wiecej zadnych szczegolow

Uuu to chyba cos gmail zawiodl, bo ostatni meil poszedl w Twoja strone i zostal bez odpowiedzi. :) Wiedz, ze ja od tak nie olewam porzadnych kobiet 🖐️

sz\ejku>>>> hmm a moze nie odpisalam?:( wiesz nie pamieetam nawet cos o syropie klonowym ostatni wers byl 🖐️ i chyba na tym sie skonczylo

Gość gratuluje ciekawej propozycji
pracy:) a na ile ten wyjazd?

gmail mi pokazuje, ze skonczylo sie na wizach do kanady :> ale juz mniejsza z tym :) Trace forme :( Pobawilem sie 3 godzinki i mnie glowa boli :( a co do tej pracy. Wykladanie na uczelniach chyba fajne jest. Tak mi sie wydaje. Dobrze placa za to promowanie ?:)

przelot ze znajomymi przez miasto :> Tanczylismy na srodku glownego skrzyzowania :D Oj fajnie w nocy tak jest.. cisza.. spokoj :)

Gość gratuluje ciekawej propozycji
jesli nie chcesz gadac tylko dlatego ze ktos jest pomaranczowy to dobranoc