Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Witam czy jeszcze ktos nie spi na cafe??

Polecane posty

Dobrze zatem, oto moja armata - skąd się wziąłeś na kafe? Nowy projekt, cel, przypadek? Zawsze mnie to interesuje u innych bywalców :D

Kiedys wchodzilem tu jak sie chcialem tylko posmiac. Zauwazylem, ze to jednak nie jest takie dno i zalozylem konto (przeklinam ten dzien!) i puf. Tak powstal chocapick :>

Hm, ja kiedy chciałam się pośmiać zaglądałam na inne strony... Ale dobrze, powiedzmy, że takie wyjaśnienie mi wystarczy ;)

No ja tez, ale na bash.org.pl wolno dodawali cytaty a tu non stop glupi temat sie pojawial :D

chyba ide spac bo zaczynam sie robic glodny a nie chce mi sie isc na parter do kuchni :D

Gość marzi
hej ja tez jeszce nie spię..masakra a za 2 godziny powinnam byc juz na zajęciach;/

Gość marzi
os paru dni nie moge zasną,mam głupie sny opętaniu, apotem to nawet nie prubuje zamkną oczu...;/

Gość marzi
nie nic z tych rzeczy...martwi mnie to strasznie....pozatym te sny są naprawde okropne i takie realistyczne!oglądałam film o tej tematyce ale bardzo dawno temu..

Takie sny to zwykle znak, że organizm chce nam coś przekazać - może za bardzo się czymś przejmujesz? Zresztą koszmary również są snami bez żadnego znaczenia. Więc nie martw się, tylko postaraj się zastanowić, co może być nie tak, jaki temat ostatnio najbardziej cię zaprząta. Jeśli z tym sobie poradzisz, sądzę, że koszmary powinny minąć. :)

Gość marzi
nie mam aktualnie własciwie niczego o by mi normalnie spedzalo sen z oczu..Jestem wrazliwa na punkcie wlasnie opetan duchow itp. te pare dni w domu spedzam sama moze to ma wpływ na to.Ale mam 20 lat nie powinnam sie juz bac jakichs uchuo itp..:|