Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasimona

od zatarcia do...?

Polecane posty

Gość samasimona

czesc. poszalalam troche ostatnio za bardzo z moim chlopakiem i niestety moja mysza nie wyszla na tym najlepiej... zatarlam sie na maxa co stwierdzilam oczywiscie rankiem po upojnej nocy. nawilzalam sie przez kilka dni i zaczelo swedziec, myslalam ze grzybek dlatego zastosowalam clotrimazol ale na wszelki wypadek odwiedzilam ginekologa. przy badaniu bolalo strasznie, dostalam dalacin na 3 aplikacje i tabletki arthrotec. po 2 dniach stwierdzilam rany w pochwie, wyglada to jak popekane guzki, strasznie boli i nie wiem co dalej. ginekologa boje sie teraz na maxa bo sama nawet palca nie jestem w stanie wlozyc do srodka... czy to mozliwe ze dalacin tak mnie podraznil??? miala ktoras z was moze cos takiego??? pomocy

możliwe faktycznie, że masz uczulenie na jakiś składnik leku, ale mam pytanie po co on Ci przepisał arthrotec ? dobrze by było gdybyś jednak poszła do gina i powiedziała mu, że bardzo ale to bardzo Cię boli i na pewno zrobi to delikatnie :) albo może idz do innego lekarza nawet jeśli tylko po konsultacje :)

a tak off topic jaki mogłybyście polecić żel nawilżający? Czy te wszystkie żele rozgrzewające i tym podobne na prawdę dają fajne efekty?

Gość samasimona
jak dla mniento najlepsze sa te o konsystencji przypominajacej twoja wlasna wydzieline, bo naprzyklad te z durexu sa bardziej kleiste, ja kupilam ostatnio unimil o smaku truskawki i jestem zadowolona( faktycznie smak jest ok) o ile doloze go w odpowiednim czasie....

Gość samasimona
a jeszcze co do zeli rozgrzewajacych, dla mnie nie bylo to przyjemnie gdy sobie taki zaaplikowalam, stanowczo wystarczy mi rozgrzewanie mojego faceta, pozdrawiam

Gość czosnkowo dzis
arthrotec na cholere? przeciez on moze powodowac zapalenia pochwy.. masakra :o to pewnie od tego, musisz isc do gina i poprosic cos lagodzacego a na razie stosuj moze ten clotrimazol w kremie i dokup lacibios femina na flore i dobry plyn do higieny.. i koniecznie nos tylko bawelniane majtki. co do zeli nawilzajacych mi przypasowal durexa fioletowy :)

Gość samasimona
na szczescie juz mi lepiej, zamienilam arthrocet na antybiotyk a masc na alantan. nie przyjmowalam go dopochwowo tylko doustnie i wydaje mi sie ze to jednak dalacin tak mnie podraznil. w kazdym razie po 3 godzinach od zastosowaniu alantanu moglam zalatwic sie bez bolu...co za ulga...