Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia19191919

czy jest możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość kasia19191919

chciałabym wiedziec czy cos takiego jest mozliwe: chlopak zrobil mi palcowke, mialam dni płodne ( 13 dzien cyklu ) mialm wtedy sluz przezroczysty , ciagnacy sie i gesty... dotykal swojego penisa, ale tylko zeby poprawic... potem dostalam okres dwa dni przed panowanym terminem czyli 26 dnia... ale pomimo tego sie boje... bo przeciez jest ten płyn przed wytryskiem i on mogl sie znalezc na jego palcach...;/

Gość kasia19191919
kiedy moze dojsc do zaplodnienia? dodam jeszcze ze przed okresem bolaly mnie piersi i brzuszek, kiedy okres sie pojawil przestalo mnie bolec natomiast teraz jestem juz 3 dni po @ i nadal nie boli...

Gość kasia19191919
czy to prawda ze jesli jest ciaza to piersi przed planowanuym terminem miesiaczki bola i po nie przestaja? prosze o odpowiedzi!

Gość kasia19191919
bo ja juz swiruje...;( czy moze mi ktos powiedziec czy jest taka mozliwosc? czy wogole jest w praktyce cos takiego mozliwe

Gość xxxxxxxxxxxxxxxcccc
a czy na penisie była sperma?

Gość piję melisę
wiesz roznie moze byc ale w twoim wypadku wydaje mi sie ze raczej nie powinnas sie schizowac bo nie jestes w ciazy-dybys byla piersi by cie nadal bolały.nic sie nie martw.

Gość kasia19191919
raczej nie, bo jak dotykalam to nie czulam... obawiam sie tego plynu przed wytryskiem

Gość na drugi raz
niech sobie w dupie pogrzebie . tam "tego" plynu nie ma wiec nie bedziesz sie musiala martwic ciaza!! :-D

Gość kasia19191919
Bardzo smieszne, ale wole powazne odopowiedzi

Gość Justyś = p
Kasiu, nie przejmuj sie takimi Odpowiedziami, bo to tylko świadczy o tym że Są niedojrzali ; ) .Pozatym nic się nie martw ; ) To nie możliwe . Nie jesteś w ciąży = )

Gość kasia19191919
dziekuje za normalne odpowiedzi, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. calkowicie mi sie uroilo chyba

Gość kasia19191919
a teraz mam uczucie wilgotnosci w pochwie... a sluz jest taki bialy i wodnisy,,, takie grudki troszke... czy to normalne? takiego nigdy nie mialam