Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marionetka26

Czy to coś pomoże?

Polecane posty

Gość Marionetka26

Od prawie roku staram się o dziecko i nic, poszłam ostatnio do gina, a ten do mnie że mam do marca łykać pigułki, że po odstawieniu na pewno zajdę.. Czy miałyście podobne doświadczenia? Bo coś mi tu nie pasuje..

jak bierzesz tabsy antykoncepcyjne i pozniej po pewnym czasie przestajesz to jeststes jak by wiatropylna poprostu organizm zaczyna wariowac po odstawieniu hormonów i po prostu zachodzisz w ciąze i tyle gpsc ma racje

Gość Marionetka26
Dziekuję :)))

a z drugiej strony to moze byc tez blokada psychiczna przestan o tym myslec i tez bedzie dobrze dziecko to blogoslawienstwo z jednej strony i nie powinno sie tego planowac, co bedzie to bedzie :) pozdr

Gość Marionetka26
Staram się nie wariować, ostatnio nawet udało mi sie aż tak intensywnie o tym nie myśleć.. ale i tak lipka ;) Co ma byc to będzie - masz rację

Gość Weronika- weronka
to prawda że po odstawieniu szansa na zajście wzrasta, znajoma po odstawieniu zaszła szybko, a inne wręcz się tego bardzo boją i odstawiają faceta :) nie licz że odrazy po pieszym razie, ale stajesz się tykającą bombą, nie staraj się na siłę, stres nie jest dobry... powodzenia :)

Gość zeeeecoooootoooo
moja koleyanka odstawia, bo zaczela tyc i wpadla od razu