Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drogosci1

Bz Wbk przez internet! co z nimi jest nie tak?!

Polecane posty

Gość drogosci1

Słuchajcie ja sobie zalozylam konto do 30 roku zycia w bzwbk przez internet, po jakis 2 tygodniach przyszla mi karta do bankomatowa w kopercie i jakas tam reklama ale zadnego PINu!!! i o co chodzi?? niech mi to ktos wyjasnie prosze bo minal juz ponad miesiac i co ja mam z ta sama karta zrobic skoro nie mam PINu a konto internetowe tez sobie zalozylam, ale ogolnie stoje w miejscu z tym kontem mimo tego, ze zalozylam je juz ponad miesiac temu:( prosze o odpowiedzi!!! nie mialam czasu, aby sie przejsc do banku bo sie wyprowadzilam do innego miasta i godziny pracy mi na to nie pozwalaja...Prosze o odpowiedz i dziekuje wszystkim :*

Gość saaaasss
a nie mozesz zadzwonic naêwno ejst jaks infolinia Pin przychodzi zawsze wczesneij chyba i w innej przesylce wiec moze byc wina poczty zadzwon do nich a sluchaj jak zakladalas konto przez inernet to Kurier przyjechal z papierami czy musialas podpisac i odeslac?

Gość drogosci1
Nie! tylko przez internet zalozylam i bez kuriera bo nie mieszkam juz u siebie w domu rodzinnym...bo jest tam tez taka opcja ze bez kuriera, zalozylam przez internet przyszla karta a PIN nie, z tego co czytalam troszke w necie to ze niby przysylaja osobno w kopercie karte i osobno PIN no ale to juz dlugo trwa i wlasnie sie tak zastanawialam czy ktos moze jest w takiej samej sytuacji jak ja...dziekuje z gory pozdrawiam =)

Gość dhhbbjkk
a to dziwne bo przeciez musisz jakies dokumenty podpiusac bo ktos moze za ciebie zalozyc konto

Ja mialem podobnie,co prawde z innym bankiem ale sytuacja identyczna.Idz do oddzialu i poinformuj ze nieotrzymalas pinu,tam sie tym zajma.

Gość Frederyk Chopin
Trzeba bylo sobie zalozyc w mbanku, tez mozna przez internet, przyjezdza kurier. Konto lepsze, kompletnie wszystko za darmo, interfejs internetowy bardziej przyjazny.