Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweeeety

Jaki prezent dla 23 letniej dziewczyny

Polecane posty

Gość tweeeety

Nie wiem co kupic mojej dziewczynie.... zawsze mam z tym problem, po drugie wszystko juz ma, jestesmy razem prawie 3 lata, doradzcie cos

Gość ejjj no nikt nie ma pomyslu

Gość .....ot ..co.....
jestes z dziewczyna juz 3 lata i dalej nie wiesz, co ona lubi. gratuluje :O

Gość a ile chcesz wydac na ten
prezent?

Gość Kasiek20
z moim facetem jesteśmy razem już prawie 4 lata i też ma zawsze z tym problem :) a skoro tyle czasu z nią jesteś to powinieneś dobrze ją już znać :) i pamiętaj , że liczą się chęci :) ja mogę zaproponować to co mnie by zadowoliło( a nie wiele młodsza od Twojej dziewczyny jestem) np.dobre kosmetyki, albo karnet do kosmetyczki, ładny ciuch czy biżuterie :) może jaką dobrą książkę :) ciężko wymyślić prezent dla kogoś kogo się nie zna :)

Gość klnąca bardzo
album ze wspolnymi zdjeciami?

Gość pierdolnij jej brzdaca
powinna się ucieszyć

Gość tweeetyy
ojej, to ciezko tak powiedziec co ona lubi.... bardzo duzo rzeczy.. pozatym to prawda mam straszny problem z kupowaniem prezentow, nie wem moze dlatego ze ona naprawde chyba wszystko ma, wiadomo jak to dziewczyna, lubi kosmetyki, ciuchy jak i inne pierdulki:) mysle ze ok 100 zl moze troche wiecej:)

Gość nogi ma sliczne
a ciaze podejrzewamy

Gość bosanoga
ja bym sie cieszyła z jakiejs wycieczki albo wypadu do przytulnej knajpki tylko z facetem cokolwiek byle nie bizuteria i kosmetyki

Gość .....ot ..co.....
duzo czyli tak naprawde nic. albo twoja dziewczyna nie ma zainteresowan, albo jej nie sluchasz i tak naprawde jej nie znasz 🖐️

Gość no wiec tak
karnet na solarium zabieg u kosmetyczki/manikiurzystki, masaz, torebka perfumy jakis fajny zestaw do kapieli typu plyn do kapieli + musujace kulki, jakas pizamke , szlafrok, fajne kapcie no nie wiem co jesczez jest mnustwo pomysłow;)

Gość hmmm jezeli chodzi o zainter
zainteresowania to cale rzycie byla tancerka i gimnastyczka, ale to mi chyba nie pomoze w wyborze prezentu

Gość no wiec tak
ksiazke plyte jakis fajny kwiat doniczkowy typu stroczyk, jakas lampke nocna, fajna posciel itd

Gość .alice in chain.
zasponsoruj jej wizyte u przystojnego masazysty, na pewno sie ucieszy ;)

Gość .....ot ..co.....
tak, bo kazda dziewczyna marzy zeby dostac kwiata doniczkowego od swojego chlopaka :O :D 🖐️

Gość .....ot ..co.....
ubran nie kupuj bo zazwyczaj faceci nie maja gustu i to co kupuja swoim dziewczynom do ubrania w wiekszosci wypadkow laduje na dnie szafy

Gość jezeli chcesz spelniac
mazeni adziewczyny za 100zl to musisz sobie wybrac plytka dziewczyne:| a ja wolalabym dostac ładnego doniczkowego kwiatka niz roze ktore po tygodniu laduja wkoszu:)

Gość .alice in chain.
bo 100 zl to niby malo? :O no sorry, ale ja myslalam, ze nie wartosc prezentu sie liczy, tylko to czy daje sie go z serca czy nie :O sama jestes plytka. 🖐️

Nie kupuj jej kosmetyków,ubrań skoro już ma.Zabierz ją w jakieś romantyczne miejsce,zrób album ze wspólnymi zdjęciami.Jest tyle innych rzeczy.

Gość hehehe chyba sam jestes
plytki, skoro uwazasz ze prezentem urodzinowym chce spełnic jej marzenia..., hahahah dobre albo z drugiej strony skoro ty musisz kupowac drozsze prezenty niz 100 zl to gratuluje wyboru dzieczyn;p hahahahahha

Gość Chopok
polecam stronę www.Toys4boys.pl

Gość 100zl na prezent
to nie jest mało ale 100zl na spelnienie marzen to bardzo malo!! a po za tym na urodziny kupuje sie aby pokazac ze nsie pameitac anie zbey spleniac marzenia ktos tu chyba nie zrozumial pytania:|

Gość samatha lejn
za 100zl mozesz jej kupic zestaw podpasek i tamponow :O mi moj chlopak kupuje zawsze prezenty za conajmniej 250zl a za 100 zl co mozna kupic? :O

Gość martynkoska 23
mam 23 lata więc może pomogę :) Ucieszyłabym sie na pewno z * seksy kompletu bielizny *seksy piżamki *perfum pacco rabanne ultrared :) *ładnej, delikatnej bizuteri np bronsoletki * mile widziany byłby komplecik szalik czapka i rękawiczki, widziałam w diversie że maja boskie * na all masz obrączki komplet dla męzczyzny i kobiety ( z cyrkonią) z gratisowym grawerem (np twoj na zawsze...twoje imie) sama z narzeczonym mamy takie i sa cudowne) Absolutnie nie podobają mi sie prezenty typu miś, drogie czekoladki, kwiaty ( niby pamięc sie liczy jednak to jest najczęściej pójście na łatwizne)

Gość do tweety
to zależy co Twoja dziewczyna lubi, a czego nie, jaki ma styl. Np. ja nie chodzę do solarium bo nie mam takiej potrzeby, ale i ze względów zdrowotnych i nie chciałabym takiego karnetu. Prędzej już ten karnet do kosmetyczki czy na fitness - ale uwaga ! Jeżeli dziewczyna jest np. obrażalska itp. to może pomyśleć, że jest dla Ciebie mało atrakcyjna ;) ale jeżeli wiesz, że ją by to ucieszyło to jak najbardziej. Poza tym - płyta ulubionego zespołu, książka, biżuteria (tej nigdy za mało :) ), perfumy (nie żadne tam kosmetyki, chyba, ze razem pojdziecie do sklepu, ona sobie wybierze a Ty jej to zaplacisz, każda kobieta ma swoje ulubione). Nie ryzykowałabym z ciuchami. To jezeli Ona lubi niespodzianki. Bo mozesz tez zapyta, czy potrzebuje czegos szczegolnie i jej to kupic.