Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on-misiek-33

Poznam Panią Typu Bears.

Polecane posty

Gość on-misiek-33

Panie Typu Bears-piszcie w tym temacie.

Gość on-misiek-33
Czy wy jesteście Paniami Typu Bears?

Gość on-misiek-33
Napiszę coś o sobie: -33 lata -89 kg wagi -spore owłosienie na plecach, -doświadczony -słucham Modern Talking czy znajdę tu panią w moim typie

Ja to jestem co najwyżej panem typu bears, ale niedaleko mnie mieszka taka jedna... to z pewnością pani typu bears.. ale wazy chyba sporo ponad 100, nie wiem, czy byś podołał.. :classic_cool: Jak kiedyś będzie przechodziła koło mojego domu to zrobię zdjęcie, a na pewno zdążę, bo jak idzie drgania są tak dobrze wyczuwalne, że spokojnie zdąże iść po aparat, stanąć w oknie i nawet poczekać na dobre światło bede mógł :classic_cool:

:D :D chyba nie chodzi do kościoła, drzwi są za wąskie, a na zewnątrz nie słychać plebana :classic_cool: p.s. nie mam firanek, serio :classic_cool: Więc muszę się gapić na przechodzących ludzi na bezczela :D

wbrew pozorom panie typu bears istnieją, tylko są dobrze zamaskowane :classic_cool:

Gość oczywiście z was świnie nie z
pań typu bears

Gość on-misiek-33
świnie-czyżbyś była Panią Typu Bears? O moja Bogini przepiękna! Delikatny kwiecie na łące chwastów! Zostań moją żoną i zacznijmy radośnie płodzić nasze Dzieci Typu Bears 😍