Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shine shine

mam pytanie

Polecane posty

Gość shine shine

czy facet,który kocha swoją obecną dziewczynę dzwoniłby nie raz do swojej eks dziewczyny pod byle pretekstem lub pisał by jej sms-y, w stylu:co robisz? itp.? dowiedzialam sie, ze moj obecny facet tak robi, byl z tamta dziewczyna 6 lat- to on zostawił ją dla mnie.

Gość potraffka
Podziekuj juz temu panu.Widac nie moze zapomniec o tamtej.Szkoda czasu dla takiego goscia.

Gość shine shine
ostatnio im sie nie ukladalo i ja zostawil. z tego co wiem laska chyba uniosla sie honorem, bo mu nic nie odpisuje- widzialam w jego tel. w wyslanych sms-y od niego, a od niej nic w skrzynce odbiorce... co o tym myslicie? mowi, ze jest mu ze mna dobrze

Gość potraffka
Jakby nie patrzec byli ze soba 6 lat.

Gość co_za_shit
ja miałam faceta za granica, bylismy razem prawie 3 lata, i wiesz co? nigdy do mnie nie przyjechal, a ja jechałam nawet jak miałam tylko 4 dni wolnego zeby chociaz pobyc z nim chwile, przytulic sie 2 noce, poczuc bliskosc.... a wiesz czemu do mnie nigdy nie przyjechał? Bo on nie tesknił bo na miejscu miał kurewke która zastępowała mu mnie kiedy mnie nie było :o.. rozwaz to....

Gość shine shine
ufam mu, ale jak spotykal sie ze mna to byl jeszcze z tamtą dziewczyną :( i teraz mam dziwne przeczucia.. jakis miesiac temu widzialam w wyslanych sms-a do niej: mozesz sie wypierac wszystkiego tak jak i ja, ale ciagle nas cos łaczy. żaluje i mysle o tobie, przepraszam. Zdębiałam... spytalam sie do kogo to bylo? a on, ze to kumpel wyslal z jego tel. do jakiejs laski... nie uwierzylam, ale pozniej widzialam jak sie stara i juz nie poruszylam tego tematu..

Gość potraffka
I ty sie jeszcze po czyms takim zastanawiasz?!Pogon drania na cztery wiatry.Uwierz mi nie warto....

Gość shine shine
teraz jest dobrze, ale boje sie ze mnie zostawi... nic o bylej nie mowi, ale gdyby mnie naprawde kochal to ona by chyba dla niego nie istniala.. ??? :(

Gość shine shine
myslicie, ze on ciagle cos do niej czuje???

Gość shine shine
ale to było ponad miesiac temu.. teraz widze, ze ostatnio tylko do niej mial wybierany nr.. i ten sms: co robisz?? :(

cos ci powiem.... a wiesz dlacgo nie bylo sms-ow od niej skrzynce odbiorczej? bo je kasował!!!! a o skrzynce nadawczej zapomniał, myslis ze ona nic mu nie odpisała? nic a nic?

Gość shine shine
jestem tego pewna... on bardzo ja skrzywdzil i nie chciala miec z nim zadnego kontaktu. kiedys ja dzwonilam z jego nr do niej to odrzucila polaczenia 4 razy. chcialam sprawdzic czy odbierze, napisalam- prosze, odbierz i nie odebrala.

Gość ciekawa historia
No tak, za tamtą tęskni a z Tobą dalej jest bo w razie gdyby tamta nie chciała powrotu to ma "zastępczy model". A Ty wiedziałaś, że z kimś jest, kiedy zaczęliście się spotykać? Jeżeli tak to powinnaś też mieć trochę pretensje do siebie. On mógł Ci opowiadać co chciał, nie wiesz jak było między nimi. Mój narzeczony też był z kimś 6 lat, ale nie mam żadnych powodów, aby zaglądać mu do tel. Poznałam go dopiero po kilku miesiącach odkąd się rozstali. Wiem, że kocha mnie i to ze mną planuje przyszłość.

Gość shine shine
byl z nia , ale to dla mnie ja zostawil wiec byl pewien swojej decyzji. decydujac sie na rozsatnie po 6 latach wiedzial jaka podejmuje decyzje. tylko nie rozumiem dlaczego jej calkiem z zycia nie wykreslil? :(

Gość ciekawa historia
Może zakochał się w Tobie, zauroczył, ale mu już przeszło i teraz widzi co stracił. Wtedy był tego pewien bo była nowa dziewczyna, coś ekscytującego jak to zawsze jest na początku, tamta mu spowszedniała, ale teraz spadły klapki z oczu i widzi różnicę? Nie wiem, tylko domyślam się. Poza tym dziwię się, że brnęłaś w tę znajomość, wiedząc, że facet jest w takim długim związku. Mogłaś się spodziewać, że Tobie też to może zrobić...

Gość ciekawa historia
Dodam, że On nie "odchorował" tamtego związku bo nie miał kiedy, z premedytacją spotykał się z Tobą, dla CIebie zostawil byłą i dopiero teraz chyba do Niego dotarło, co się stało.

Gość jak mogłaś
spotykać sie z facetem , ktory jeszcze byl w zwiazku???? co za sucz

Gość shine shine
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość galaretowata
głupia jestes! ewidentnie nie zapomnial o byłej, a ty się łudzisz..