Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T-PAIENRS

Jestem prawiczkiem i mam ogromny problem...

Polecane posty

Gość T-PAIENRS

Witam! Tak jak w temacie jestem prawiczkiem i moj problem polega na tym ze gdy dochodzi do zblizenia a nawet erotycznego dotyku ja nie wytrzymuje i dochodze juz w spodniach... nie wiem co z tym zrobic bo mam tak juz dludzszy czas i nic sie nie zmienia. Najgorsze jest to ze gdy moja dziewczyna jest juz gotowa to wtedy mi nie chce stanac... pomocy!!!!!!!!!!

Gość Kasiek20
jeśli jesteś jeszcze dzieciak to CI przejdzie, z czasem się opanujesz. Bo to tylko z nerwów. jeśli jesteś dorosłym mężczyzną to nie szukaj pomocy tu tylko u specjalisty. Radze znaleźć dobrego seksuologa

Gość T-PAINERS
no mam 18 lat wczesniej tez miewalem zabawy erotyczne ale az tak nsie nie dzialo!!!

Gość spoko wszysto przed tobą
unormuje się

Gość T-PAINERS
Jak myslicie moze jakies leki lub hernatki na uspokojenie bylyby dobre??? chociaz na poczatku wspolzycia bo naprawde mnie to mocno martwi... bardzo kocham moja dziewczyne i chce zeby bylo jej jak najlepiej...

Gość 1.2.3.
spokojnie,tak zawsze jest na początku,ani ty pierwszy ani ostatni ze lejesz w spodnie.u prawiczkow tak jest.to zadna choroba.sexu tez sie trzeba nauczyc.cierpliwosci.twoja dziewczyna musi byc wyrozumiala a ty nauczysz się kontrolowac wytrysk.zobaczysz ze z czasem bedzie dobrze