Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1983___

fryzjerka zrobiła mi krzywdę

Polecane posty

Gość zalamana1983___

Jestem załamana. W piątek(13) byłam u fryzjerki. Chciałam tylko zafarbować odrosty i obciąć końcówki (cm). Laska wycięła mi połowę włosów!!! Miałam długie włosy do połowy pleców (zapuszczałam od maja 2007) teraz mam wycieniowane wlosy, z długich nie zostało prawie nic. miałam gęste włosy a teraz jest ich o połowę mniej ;( chce mi się wyć

Gość zalamana1983___
;(

Gość klnąca bardzo
wyrazy wspolczucia .

Gość zalamana1983___
Moze ktoś wie jak układać i pielęgnować cieniowane włosy? Jakich używać kosmetków? i co zrobić zeby włosy szybciej odrosły? ps.miałam falowane włosy - teraz nawet się nie falują

Gość zalamana1983___

Gość zalamana1983___

Gość mbmnmmm
Co jest z tymi fryzjerkami?!

Gość zalamana1983___
Tobie też coś się stało?

Gość zalamana1983___
ta zawsze mi mówiła "nie za długie ma pani te włosy?"

Gość cos krecisz...
ja mam loki..i po podcieciu czy nawet obcieciu o kilkanascie centymetrow lepiej sie kreca niz jak są dlugie dlatego ze sa lzejsze...wiec to ze sie Tobie nie kreca to nie wina fryzjerki... pantene proV ma serie kosmetykow do wlosow cienowanych w tym lekka odzywke bez splukiwania ktora podkresla cieniowanie... swoja droga wedlug mnie wlosy niewycienowane nie wygladają dobrze... wrecz nawet jak ufarbowany hełm ....

Gość klnąca bardzo
sądze że to z zemsty . gęste kręcone włosy do bioder jak były mokre [tzn proste] poprosze trochę skrócić , max 5 cm . ona , zeby sie lepiej ukladaly, bo nigdy nie widziala tak gestych wlosów to wycieniuję i powycinam. wyszlam z 1/4 wlosów. powycinalla mi kupkami przy samej skórze głowy . odrosty jak po goleniu . mam nadzieje ze nie skrzywdzi nikogo wiecej tamta baba . i nie krecily sie juz tylko puszyły. pozniej scielam na chlopczycę :O

Gość no boooooooo
one maja cos z tym cieniowaniem:o to choroba zawodow :o

Gość no booooo
zawodowa*

Gość zalamana1983___
jeszcze dwa lata i mialabym do kostek :(

Gość cos krecisz...
mokry wlos jest nawet o kilka centymetrow dluzszy od suchego...wiec nie pisz ze mialas wlosy do bioder no chyba ze tylko w mokrych chodzilas.... ja obcielam loki siegaly do pasa (kiedy byly skrecone a nie mokre czy prostowane) i lepiej sie wlos kreci kiedy jest krotszy bo jest lzejszy....wiec jesli masz na glowie siano to jest to wina zlej pielegnacji, zlych kosmetykow i zlej stylizacji...

Gość zalamana1983___
teraz czeka mnie rok zapuszczania ;( ciekawe co powie moj ukochany jak to zobaczy... b.mu się podobały tamte włosy

Gość henryka_m
Wiesz po czym szybciej rosną włosy? Jedz dużo białka -aminokwasy to podstawowy budulec włosa. Czyli chude mięso, jajka, nabiał. Wiem to od własnego faceta, który jest na diecie wysokobiałkowej i raz w miesiącu chodzi ścinac włosy bo tak mu szybko rosną. Podonie jest z paznokciami. Ja sama jem dużo białka. W maju miałam włosy do połowy szyi, a teraz sięgają mi prawie za łopatki. Ale tego białka naprawdę musi być dużo. Nie mówię już że włosy są gęste, sprężyste, ładnie się układają. Nie jem żadnych witamin, używam jedynie szamponu radical i serum z tej serii. A włosy mam jak z reklamy. Nawet fryzjerka się mnie pytała jaką farbą malowałam włosy:D A one nigdy farby na oczy nie widziały:D

Gość klnąca bardzo
''mokry wlos jest nawet o kilka centymetrow dluzszy od suchego...wiec nie pisz ze mialas wlosy do bioder no chyba ze tylko w mokrych chodzilas....'' własnie pisze jaka byla rzeczywista długośc włosów . kręcone były do pasa ?

Gość klnąca bardzo
może skrzyp

Gość zalamana1983___
skrzypovitę zażywam od czerwca i wzmacnia włosy. chodzę co 5 tyg farb odrosty i zawsze mają ok 2cm więc mam nadzieję że szybko odrosną tylko jest problem z układaniem. jak miałam równe włosy to tylko czesałam, żadnych pianek i innych świnstw

Gość cos krecisz...
rzeczywista dlugosc wlosow kiedy byly mokre? no to super to je zmocz teraz i ocen ich rzeczywista dlugosc po scieciu...a nie ze mokre i wyprostowane byly do pasa a suche i napuszone sa duuzo krotsze... skala porownawcza jest jedna a nie inna w zaleznosci od okazji.

Gość zalamana1983___

Gość zalamana1983___

Gość Anq25
Chyba widzisz różnicę jak przycina końcówki na prosto a jak cieniuje i ścina po kilka-kilkanaście cm...gęby otworzyć nie mogłaś? a tak swoją drogą to fryzjerka miała rację, bo wycieniowane (umiejętnie) włosy mające tendencję do kręcenia o wiele lepiej się układają (jak się wie jak je układać) niż takie "ala wieśniaczka naturalna" do pasa przesuszone pofalowane od połowy i przylizane przy przedziałku kudły...