Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on.a23

nie chce mi sie zyc...

Polecane posty

Gość on.a23
czy psycholog moze mi pomoc?

Gość on.a23
wiem ze bylo juz tysiace takich tematow...ale pisze do Was bo nie mam sie komu wygadac...mam wspanialego faceta,na brak kasy nie narzekam,jestem zdrowa...ale nie jestem szczesliwa...nie moge sobie z soba poradzic,mysle ze jestem beznadziejna,nic nie osiagnelam w zyciu,nie jestem asertywna,kreatywna,nie walcze o swoje,nie mam silnej woli,nie uklada mi sie w zyciu...niedawno umarla coreczka mojego brata i od tej pory jeszcze bardziej nie mam ochoty na zycie...

Gość anette111999
tak, psycholog może Ci pomóc, dasz radę z tego wyjść, to depresja, a depresje można wyleczyć, zwłaszcza kiedy osoba chora chce współpracować, także głowa do góry i poradź się specjalisty!

Gość on.a23
mowia ze silna jestem,wartosciowa,odwazna bo skoczylam z samolotu..ze zawsze wesola,usmiechnieta,pomocna....ale nikt nie wie co we mnie siedzi...:(

Gość on.a23
nie wiedza ze modle sie o smierc...

ja z natury jestem pesymistką i trochę w życiu przeszłam ze strony rodziny i też tak czasami mam, szczególnie teraz gdy dni są coraz krótsze, zimne itd, ale staram się z tego otrząsnąć, by nie zwariować i mówię sobie, że mam dla kogo żyć, bo są ludzie którzy mnie kochają i jestem im potrzebna i to mnie trzyma przy życiu