Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja_Ona_180

Wloski na brzuchu

Polecane posty

Jak sobie poradzic z wloskami na brzuchu? Nie chce ich golic bo zaczna odrastac jeszcze bardziej... Prosze o rade

Widocznie masz za dużo jakiegoś hormonu. Powinnaś iść do ginekologa, chociażby różne tabletki anty zmiejszają owłosienie.

Gość qqqqqq34
ja też mam ten problem tylko jeszcze większy bo włoski mam nie tylko w okolicy pępka ale i w okół brodawek,na klatce piersiowej i jeszcze wąsik pod nosem,jak by tego było mała to jeszcze strasznie mi wypadają włosy...tam gdzie nie powinny być to są,a tam gdzie chciałabym żeby były to ich prawie nie ma- czyli na głowie:-(

Gość zawsze chciałem spytać włochat
ą dziewczyne czy na piczce tez ma tak dużo włosów

Gość wiolaaaaaaaaaaaakakaka
Depilator ? Plastry z woskiem, bądź pastą cukrową. Kosmetologia jest tak rozwinięta, że możliwości masz mnóstwo.

Gość prawie robi różnicę
to zdecydowanie jest za dużo jakiegoś hormonu. mi też wypadały ale poszłam do lekarza ginekologa, zrobilam badanie i już nie wypadają mi wlosy, a wręcz odrastaja, na brzuchu i brodawkach powypadały. trzeba się zbadać.

Gość qqqqqq34
a jeśli można wiedzieć TO JAKIE BADANIA DOKŁADNIE ROBIŁAŚ? I JAKI E LEKI STOSOWAŁAŚ ŻE WŁOSKI POWYPADAŁY A NA GŁOWIE ZGĘSTNIAŁ? PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Gość prawie robi różnicę
brałam bromergon. chyba progesteronu jest za dużo. idź do lekarza a on ci powie co i jak. ja chodziłam w Poznaniu http://www.nereida.pl

ja mam hormony ok a włoski też mam, wyrywam pęsetką i są coraz rzadsze i słabsze możliwe, że osłabiły je trochę tabletki