Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoooo

dlaczego mnie boli?

Polecane posty

Gość pytankoooo

kiedy mój mężczyzna we mnie wchodzi czuje ból,potem już nie. Co może być przyczyną?Czy to minie?

Gość pytankoooo
tak,było ich niewiele i w dośc sporych odstępach czasu,mój chłopak mówi,ze moze gdybyśmy robili to cześciej to przestałoby boleć

Kilka dni temu miałam ten sam problem. Pewnie na wejściu boli, jak wkłada?? Widocznie jest jeszcze nie roziągniete wejście, spróbujcie może kilka razy wkładać i wyciągać.. Trochę więcej stosunkówi i ból powinien ustąpić. Tydzień temu też mnie bolało, a teraz już nic :) Powodzenia ;*

Gość pytankoooo
właśnie boli kiedy wkłada,próbować kilka razy wkładać i wyjmować podczas jednego stosunku tak? kiedyś kochaliśmy się w prezerwatywie i nic nie bolało, teraz jej nie używamy a on ma dość grubego penisa. Niestety mieszkamy osobno i nie sami,więc nie zawsze możemy... ty też rozpoczęłaś dopiero współżycie?

O właśnie, dokładnie tak. A ja zaczęłam współzycie jakieś 2 tyg temu. Albo wiesz co.. może to być spowodowane suchością, bo jak byłam sucha też mnie bolało. Możecie wypróbować żel durexa - taki duzy fioletowy.. Pomaga:)

Gość pytankoooo
Asioolek dzięki za pomoc :) mam nadzieję,ze niedłgo zamiast bać się bólu będę się cieszyć seksem od samego początku

Gość gaba00006
pewnie chodzi o nawilżenie pochy a raczej jego brak. Polecam żel jakiś albo dłuższe przedbiegi