Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anastazja1981

czy pusciłybyście swojego faceta na spotkanie z inną dziewczyną?

Polecane posty

jesli to jego kolezanka i spotkanie przyjacielskie to tak, ale on i tak nie chodzi beze mnie :>

Gość polipka
Zalezy jaka. moj maz np ma kolezanke jeszcze z czasow studiow i od czasu do czasu jezdzi do niej w odwiedziny. jest to tez moja znajoma, mieszka z narzeczonym. ja nigdy obiekcji nie mam, i zreszta zawsze jak jedzie kaze ja pozdrowic i wypytac o wszelkie nowinki.

Zależy w jakich okolicznościach miałoby odbyć się to spotkanie, ale w zasadzie to tak, w końcu zaufanie to podstawa, a zdradzić to można wszędzie. Najciemniej jest zawsze pod latarnią.

Gość jesli to jego stara
kumpela to tak

Gość a jeśli nowa znajoma
którą poznał gdzieś tam jakiś czas temu, np. przez znajomych. Słabo się znają spotkanie w celu poznania się, pogadania itp.

nigdy w życiu 😠😡 prędzej bym się z nim rozstała niż dopuściła do czegoś takiego :o

co ty mozna kogos puszczac czy nie puszcac.bedzie chcial to sam sie pusci. moj zawsze wie jak sie na to zapatrywalam i robil jak tu byl tak jak chcialby bym robila ja.czyli+nie spotykal sie y plcia przeciwna beze mnie. chyba ze z siostrami, mama, babcia.

jeśli by mnie dziewczyna puściła na spotkanie z inną, to byłby znak , że należy poszukać sobie nowej dziewczyny, bo ta z którą jestem, przyprawia mi rogi, albo ma uczucia chłodne

Gość robinia12345
tak, chociaż pewnie byłabym zazdrosna :P

a swoją drogą, autorka wymyśliła, bardzo uroczy sposób na zerwanie znajomości, i co najważniejsze w miarę bezbolesny. Gratulacje.

ja nie zgodzilabym sie na jego spotkanie z jakas inna panna poniewz w naszym zwiazku jest tak ze to niby on narzuca reguly tak to moze wygladac z zwnatrz ale tak naprawde ja nie mialabym nic przeciwko temu ale jak ja bym miala spotkac sie z kolega to nie ma tematu nie i koniec dlategoja robie jemu tak samo...