Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam ... sama

mój facet pisze i mówi tylko o sobie

Polecane posty

Gość taka tam ... sama

On nie umie zapytać co u mnie, slucha niby ale nigdy nie zadaje żadnych pytań. Powiem swoje a potem on zaczyna o sobie. Caly dzień się nie odzywa. Piszę co slychać. A on że leży. To ja piszę dzięki u mnie też ok. A on że jak dziś dzień wolny to mu się dluży ... Tak mu się dluży że do mnie nie napisze. Wkurza mnie. Nie będę zabiegać o zainteresowanie.

Gość zastanawiam siee
ja bym ztakim egocentrykiem nie wytrzymala...

Gość taka tam ... sama
Ja studiuję w weekendy. Ale on wie że mialam teraz wolne. A on robi w weekendy. Ale dzisisj mial wolne. Ale chodzi o glupi sms, telefon. Wczoraj pierwsza napisalam ja, dzisiaj też. Wytrzymalam do 16.00. On się nie odzywal caly dzień. I mi pisze że leży. Fascynujące ... On nie ma potrzeby widzieć się codziennie. A mieszkanie razem? Nie doczekam się. Ostatnio mi powiedzial że dziecko zalatwiloby sprawę. Czyli jak zajdę to się zachęci zamieszkać ze mną? Jaki burak.

Sorki, że się wtrącam, ale ile Wy już czasu jesteście razem? Wy to sięchyba zachowujecie jak gimnazjaliści - pretensje i oczekiwania, zamiast wspólnego działania. A W y w ogóle uprawiacie seks? Lubicie to? Chyba Wam na tym nie zależy, no bo kiedy to robicie, jak weekend macie wolny, a nie chcecie się spotkać? A to dziecko, to rozumiem że odoptowane by było? :P

Gość taka tam ... sama
Chce mi się coraz mniej ... Jak on nawet nie ma potrzeby zadzwonić, napisać. Ja swoją potrzebę mam - ale mogę ją stlumić. Albo szukać dalej.

Gość taka tam ... sama
Wlasnie w tym szkopul ze widzimy sie tak jakby tylko sa sex. W srode jak mielismy wolne to ja odwolalam wizyte u rodzicow bo przyjechal. A dzis? Woli siedziec w domu. Pamietam jak w zeszlym roku na swieta b.narodzenia nie przyjechal. Bo nie myslal ze trza przyjechac. Tak mi powiedzial. A ja nie bede pisac - PRZYJEDZ.

Sugeruję mniej SMSów, a więcej rozmów bezpośrednio. I wtedy mówić, co Cię boli, co nie pasuje i jak chciałabyś spędzać czas i co od niego oczekujesz.

Gość Ech......
Rozumiem Cie. Ja tez mialam takiego chlopaka. Nie spedzilismy ani jednego weekendu razem chociaz para zostalismy na poczatku wakacji wiec mielismy sporo wolnego czasu.... Nie potrafil sluchac i nie chcial ze mna nigdzie jezdzic.....Byl ukierunkowany na swoje potrzeby....Juz z nim nie jestem..Tacy faceci sa starszni bo to po prostu przykre gdy ktos Cie tak traktuje. Wspolczuje Ci serdecznie i trzymam kciuki.

Gość taka tam ... sama
On mi nie ma nic do powiedzenia. Jak jest u mnie to mnie nie pyta o moje sprawy. Jak opowiem coś to tyle. A on tylko o swojej pracy, o jakiś glupich ludziach ze swojej pracy. Nawet na stronce ich firmowej pisze że mu się nudzi. A ja się wstydzę jak to czytam. Mówilam mu że woli imprezy integracyjne niż pojechać gdzieś razem. Ze mną się nudzi widać. Pytalam o to. Widać znajomi są bardziej dopasowani. Ja z gówniarami konkurować nie będę. Jak nie chce się widzieć to nie. Prosić nie będę. Ja do niego nie pojadę i on wie o tym. A zresztą - nikt mnie nie zaprasza. Ma kobietę bo tak wypada. I nic ponad to. Mogę pisać że chcę. On jest gluchy. Przez telefon się wkurza zaraz. Sam mnie przyzwyczail do tych smsów. Juz nieraz mowilam ze co to za komunikacja. A zreszta. Smsy pisze ja. On odpisuje jakies pierdoly. Do dzisiaj pisalam.