Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

murzynek333

Ciepła pościel

Polecane posty

Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże podjąć decyzję dotycząca zakupu pościeli. Kurcze, nie jest to bardzo tani wydatek, ale juz mam dosc spania pod koldrami, pod ktorymi sie tylko poce, a nie ogrzewam. Bylam na prezentacji jednej poscieli, ale chyba kit mi chcieli wcisnac. teraz z kolei slyszalam o Coconti, cos ktos wie na ten temat???

Gość kollasjsjsjsj
nawet pod cieplutką franelą sie pocisz??

murzynek333, też jestem na etapie poszukiwania pościeli wełnianej. Nie mam co prawda problemów z poceniem się w nocy, ale w tym też przyda się na pewno, bo reguluje temperaturę i przepuszcza powietrze. Ja chcę kupić bardziej ze względu na to, że jej włoski delikatnie masują skórę podczas snu, przez co poprawia się krążenie, dotlenia organizm. Przy mojej małej ilości snu, muszę postarać się poprawić jego jakość. Też zamierzam kupić przez internet, bo najkorzystniej. O Coconti nie słyszałam... Zaraz wejdę sobie na ich stronkę.

Gość pot pot pot
Witam Witam Mam ten sam probelem i mysle kupic posciel antyallergiczna czy pod nia nie bede sie pocić?? czy bys\ mógł napisać jakie uzywasz do tej pory kołdry? Pozdrawiam i pod czym sie niebede pocic... i antyalerfgiczna jakiego typu?