klamka26 0 Napisano Listopad 15, 2009 tydzien temu zaliczyłam z partnerem "wpadke", podczas stosunku pękła prezerwatywa o czym zorientowaliśmy się dopiero po wszystkim. byl to moj 7 dzien cyklu. nastepnego dnia pojechalam do ginekologa, przepisal mi tabletke escapelle,ktora od razu zażyłam. nie było żadnych skutków ubocznych. dziś jest moj 16 dzien cyklu a ja dostalam okres. i tu zaczynaja sie moje obawy. po pierwsze, czy wszystko jest w porzadku i czy moge byc w 100%pewna ze nie jestem w ciazy? po drugie, po tej akcji postanowilam zaczac brac tabletki antykoncepcyjne.wiec czy w takim wypadku moge je zaczac brac juz dzisiaj? bardzo prosze o porade, pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczekaj jeszcze miesiąc Napisano Listopad 15, 2009 escapelle to końska dawka hormonów, nie mieszaj bo jak namieszasz to będzie lepiej jak w cyrku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Listopad 15, 2009 moze poczekaj do nastepnej miesiaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach