Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda_panna

Pytanie tylko do Pan

Polecane posty

Witam. Współżyje ze swoim chłopakiem z którym jestem ponad 3 lata, zawsze mam orgazm łechtaczkowy w momencie, a raczej w pozycji na jeżdzca są od 1-3 rzadko 4 . Sama się nie zaspokajam bo nie potrafię i nie chce :). Dziś doszłam podczas gdy jeden palec miał w dziurce a jezyczkiem lizał mi łechtaczke i drażnij cipke języczkiem. Pierwszy raz w ten sposób miałam orgazm łechtaczkowy. Drogie panie o to pytanka. 1. Jak przedłuzyć podniecenie bo często po 1 orgazmie łechtaczkowym całkowicie mi opada? 2. Jak zwiększyć skale orgazmów łechtaczkowych ? 3. Jak czerpać przyjemne uczucia z penetracji ( od czas do czasu zdarzą się takie chwilowe miłe odczucia gdy penis ociera się o ścianki pochwy,ale rzadko) 4. I czy mam szanse kiedyś w przyszłości na orgazm pochwowy i jak wy drogie panie się tego nauczyłyście? Czekam na odp !!

Gość zmienić partnera koniecznie
żeby miał conajmniej normalnego penisa, a nie jakiegoś mikrusa,

Gość taka taka Ja
Zdarza się tak, że niektóre kobiety mogą przezywać TYLKO taki rodzaj orgazmu, i naucz się tego;)

Gość ja też a i owszem
Ja mam orgazm pochwowy, mam go już dość długo, trzeba ćwiczyć mięśnie Kegla, będą efekty Jeśli chodzi o spadek podniecenia po pierwszym orgazmie to mam to samo...:( i nie wiem jak temu zapobiec..

opada mi podniecenie, a łechtaczkowy umiem i najgorsze to , że mam go już po minucie.. a potem to musze troszkę dłużej , drugi no i czasami 3 , 4 rzadko :(... I nie wiem sfrustrowac sie idzie, ze to tak szybko opada :(

Gość kkkkkaaakka
jesteś głupia jak but, ciesz się babo ze masz orgazm, bo niektóre kobiety w ogóle go nie zaznały, albo dochodzą do niego długo i mozolnie(to ja;)) a ty masz na zawołanie! przecież przyjemność z seksu można czerpac nie tylko poprzez orgazm, ale bliskośc, czułość itp. Jak dojdziesz pierwsza do dawaj z siebie wszystko zeby twojemu facetowi też było dobrze, czy musisz miec jeden za drugim??

Gość kkkkkaaakka
a co do pochwowego, nie widzę między tymi dwoma różnicy, wczoraj właśnie miałam chyba drugi raz w życiu pochwowy, w pozycji na jeźdźca, ale żadna rewelacja jak dla mnie. Wolę swoje sprawdzone łechtaczkowe, oo tutaj czasami jest trzęsienie ziemi:D

Gość kkkkkaaakka
nie wiem, tego się nie da wytłumaczyć, czasami jest w skali od 1 do 10 jedynka a czasami 10 , to po prostu samemu trzeba do tego dojść metodą prób i błędów co sprawia większą przyjemnosć, a co sprawia że czasem zapowiada sie mega argazm a kończy sie wielkim rozczarowaniem:)tak po prostu jest i tzreba się tego nauczyc. Ja ucze sie juz z 12 lat a i tak mam różne;) a czasami w ogóle mam blokadę...i nie dochodzę. Na to wpływa również wiele czynników zewnętrznych.

Gość nicoleeeeeeeeeeeeeeee
Mloda nie przejmuj sie kobieta musi sie orgazmu nauczyc i wiem to po sobie ja dopiero po jakims czasie doznałam orgazmu pochwowego,poczekaj cierpliwie i znajdz ulubiona pozycje eksperymentujcie bys wiedziala co lubisz....

no dobrze, a jak to z ta satysfakcja. Nie czuje nic, zadnego spelnienia totalnie nie czuje sie jakos fajnie po tych orgazmach po seksie, po tej "bliskosci"jakby satysfakcja nie byla dla znanym pojeciem, kurcze nie wiem o co chodzi. Kocham partnera, rozumiem to pojecie ale jakby na mnie to nie dzialalo.. No kurwa, frustruje sie tylko tym !!!! Nie wiem czy te satysfakcje uzyskam jak bd miala orgazm pochwowowy bo czegos ewidentnie mi brakuej,ale czeog? ?