Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemortal combat.

smutno mi

Polecane posty

Gość niemortal combat.

Gość Ja chcialem
zalozyc taki sam temat, ale wszedlem i zauwazylem, ze komus tez jest smutno :(

Gość niemortal combat.
a smutno Ci bo...?

Gość Ja chcialem
Bo za duzo mysle :( Nie moge sobie nikogo znalezc :( Czuje sie okropnie samotny, nie mam sie nawet komu zwierzyc to powoduje wszystko i jeszcze pare rzeczy ze jest mi okropnie smutno i przykro.

Gość Ja chcialem
A Tobie czemu smutno ?

Gość niemortal combat.
bo mysle troche zbyt skomplikowanie. bo nikt mnie nie moze znalezc; bo jest mi zle byc samej.

Gość Ja chcialem
No to masz dokladnie ten sam problem co ja. Mi tez wszyscy jak mantre powtarzaja milosc Cie znajdzie itp. i niestety nieznalazla i pewnie nie szuka :( Bardzo bym chcial kogos pokochac i byc kochanym, a jak zwykle siedze teraz sam smutno wpatrujac sie w komputer.

Gość niemortal combat.
ja niby mam troche pracy a nie umiem sie skupic bo jest mi wlasnie teraz smutno. jest mi zle. czasem tylko (az) wystarczy zeby ktos przytulił i byl z Toba. i jest pozytywnie:) a tak...jest smutno:(

Gość Ja chcialem
No o to wlasnie chodzi :( wiesz ja nigdy dziewczyny nie mialem, potrzebuje czulosci, ale jej nie mam jest mi zle, a ze dosyc wrazliwy jestem t mi jest gorzej niz innym :( tak bardzo chcialbym sie moc komus zwierzyc, przytulic sie, po prostu byc razem. Moze mnie wysmiejesz bo mam tylko 20 lat, ale wlasnie takie mam problemy :(

Gość niemortal combat.
mam 22. czemu mialabym wysmiac? to naturalne. czlowiek jest zwierzeciem stadnym. potrzebuje byc z kims. tylko 2 lata temu bylo tak samo jak teraz :(

Gość Ja chcialem
No bo ludzie zazwyczaj sie ze mnie smieja, ze jestem nieudacznik, ze powinienem korzystac z mlodosci jak tylko moge. Co ja mam poradzic na to, ze nie jestem jak wszyscy? Jestem zupelnie inny, nie jestem tez zbyt przystojny niestety. Ogolnie zalosnie to wszystko wyglada.

Gość niemortal combat.
nieudacznik bo? korzystac z mlodosci tzn? bycie przystojnym nie ma chyba nic do rzeczy. ja nie mowie ze siedze w domu i robie z siebie cnotke- wychodze do ludzi, na imprezy, na spotkania ale co z tego? to sie wsyztko nie liczy bo sie czuje tak sama ze jest mi tak przykro i smutno.

Gość Ja chcialem
Nieudacznik bo (od razu mowie, ze mowia to kretyni) w wieku 20 lat jestem sam, wg. nich korzystac z mlodosci znaczy latac na imprezy uwodzic dziewczyny potem je rzucac i lapac nastepne. Jesli chodzi o wyglad to chyba jednak ma on spore znaczenie, ja jestem dosc smialy, ale nikt mnie nie chce. Tez chodze czasem na imprezy, ale tam tez nie czuje bliskosci czlowieka oczywiscie nie mowie o fizycznym odczuwaniu obecnosci kogos. Jest mi naprawde smutno, teraz sie tak zebralo i mam wyjatkowo podly humor.

Gość niemortal combat.
to czemu sie zadajesz z kretynami?? nie powiem : "czekaj, znajdziesz". szczesciu czasem trzeba pomagac. oczy tzreba miec otwarte i kluczem chyba jest to zeby "nie oczekiwac". ale nawet jesli tego nie robie to i tak nie wyjdzie ;/

Gość Ja chcialem
Ja sie nie zadaje z nimi tylko niestety jestem skazany na ich towarzystwo na uczelni sami siebie okreslaja PUA i kochaja krzywdzic kobiety, sa do niczego, ja chce szczesciu pomoc staram sie to robic, ale kazda dziewczyna w zyciu, ktora mi sie bardziej lub mniej sposodobala trzylamala mnie na dystans.

Gość niemortal combat.
PUA? moje znajomi ktorzy dziela sie na chlopakow (maja swoje dziewczyny) i dziewczyny (maja swoich chlopakow). i jest zonk;/ porazka to juz w ogole wychodzic z jakas para ;/

Gość Ja chcialem
http://www.pua.pl/ U mnie jest dokladnie to samo tez kazdy ma partnerke / partnera tylko ja nie.

Gość niemortal combat.
no to lipa ;/

Gość Ja chcialem
A no lipa :( i nic nie wskazuje na to, ze bedzie inaczej.

Gość niemortal combat.
mimo wszytsko czasem jeden dzien potrafi zmienic cale zycie. podobno:)

Gość vbnm jn
czyżby dzisiejszy dzien zmienił w Tobie cos?

nie stety mam tak samo jak wy tez jestem samotny i tez mi czasem przez to smutno teraz zadziej bo leki zagluszaja mam juz 26 lat :(

Gość niemortal combat.
do vbnm : nie kredko. nie mowie konkretnie o dzisiejszym dniu. ale czasem jeden dzien rzeczywiscie moze duzo zmienic w zyciu.

Gość Ja chcialem
Podobno moze, ale narazie taki nie nadszedl :(