Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzokobieca bhdgsvh

Podniecająca inność - mężczyzna z malutkim penisem

Polecane posty

Czy jestem zboczona jakaś? Strasznie mnie podnieca jak mężczyzna ma malutkiego członka. Tacy mężczyźni wdają mi się tacy słodcy i bezbronni...aż mam ochotę się takim zaopiekować..mmmmm . Normalnie od razu robi mi się mokro jak coś takiego widzę. Cz może któraś z was też tak ma? Załączam link do zdjęcia żebyście mogły sobie zobrazować co mam na myśli http://www.imagefap.com/image.php?id=8221192 66&pgid=&gid=1653135&page=0

Gość szczerze zdziwiona
O matko... nie wiedziałam ze tacy istnieją :) :) :) Naprawde to cię tak podnieca?

No serio, to takie słodkie... Taki facet to obiekt moich marzeń. Kiedys się z takim właśnie spotykałam i wiem że chciałabym znowu mieć tak obdarzonego faceta

Gość Inna niż wszystkie Gosia
O wow!!!! Jaki słodziuteńki maleńki siusiaczek :) :):) Mnie to tak samo podnieca!

Gość Inna niż wszstkie Gosia
Cz to oznacza że ja też jestem zboczona? Dziewczyny czy to zboczenie nasze że nam sie taka inność podoba?

Gość zakręcona Kamisia
hmmm...to interesujące. Ten facet ze zdjęcia to chyba ma jakiś defekt...to nie jest normalne. Dziwię się że was dziewczyn was to podnieca. choć z drugiej strony inność faktycznie czasem moze kręcić :)

Gość wieczór milusi
Mnie to też podnieca:) Jest w tym coć słodkiego jak facet ma taką słomeczkę... Gdybym jeszcze mogła mu to mówić żeby jemu nie było przykro... A wy dziewczyny rozmawiacie ze swoimi chłopakami o tym?

Gość wieczór milusi
nie otwiera się:( A powiedz to coś bardzo malutkiego???? :)

Gość wieczor milusi
jaki cukiereczek :)

Gość porankowa pani
Ha ha ha ha !!! :) Kochane forumowiczki to jaest raczej śmieszne niż słodkie i podniecające. Obejrzałam obie fotki, ta pierwsza spowodowała że omal nie spadłam z krzesła :) :) :) Miły początek dnia:)

Gość dla mnie tragedia
Nie wiem, ale gdyby facet się przy mnie rozebrał i pokazał taki "sprzęt" to bym się udusiła ze śmiechu :D :D :D Co Was w tym podnieca?

Gość Maly mis
Dla mnie to tez tragedia. Mam malego peniska jakies 10cm w wzwodzie i mowie wam ze to nic fajnego miec tak malego.

Gość onka19
Pierwszy link nie działa, tak więc nie wiem o jakiego małego chodzi. Ale dla mnie każdy poniżej 13 cm to jest już malutki i na pewno by mnie coś takiego nie podnieciło.

Więc jednak nie jestem sama z moimi upodobaniami:) No ale same dziewczyny powiedzcie... dla mnie oni naprawde słodko wyglądają... Tamten link faktycznie nie działa ale znalazłam jeszcze 3 inne:) Co o tych powiecie???? :) http://www.imagefap.com/image.php?id=1866898328 http://www.imagefap.com/image.php?id=446835150 http://www.imagefap.com/image.php?id=916276170

Gość jak dla mnie

Gość jak dla mnie
to jestes kolesiem z takim malym fiutkiem i chcesz sie dowartosciowac, poprostu FAKE

Gość obawiam się że określenie
"słodko" nie jest odpowiedni dal mężczyzny - on chce być męski, a nie słodki

Wyjaśniam ze nie jestem facetem z małym fiutkiem. Wiem że moje upodobania są dziwne bo prawie wszystkie kobiety lubią lubią mężczyzn obdazonych dorodnymi penisami. To fakt że w odniesieniu do takiego mężczyzny lepszym okresleniem jest męski a nie słodki... No ale skoro mężczyzna ma takiego właśnie...że się tak wyrażę chłopięcego :) penisa to nie powiecie przeciez że wygląda męsko... Prawda? I taka odmienność właśnie mnie podnieca, niby duży silny facet a tam taki bezbronny...taki chłopięcy:), i to własnie wydaje mi się słodkie:)

Gość Maly mis
Bardzokobieca bardzo Ci dziekuje. Ja jestem wlasnie takim facetem. Wysoki(185), dobrze zbodowany(87kg) a w majtkach marne 10-12cm(wymiar wczasie wzwodu). Przywracasz mi wiare w ludzi. Dziex.