Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkarrolina85

Tableyki + gumki- kto sie tak zabezpiecza???

Polecane posty

Gość kkkarrolina85

witam WAs! Powiedzcie mi czy ktos z was zabezpiecza sie w ten sposób? My z moim narzeczonym tak robimy, ale nie dlugo chcemy zostać przy samych tabletkach, choć dla mnie to trudne :(((

Ja jeszcze dodaje do tego stosunek przerywany :( Poprostu panicznie boje się wpadki :(

Gość wloczykijka
my sie tak zabezpieczamy, tylko dlatego ze moj chlopak nalega na gumki, bo nie ufa tabsom w pelni.. ale powoli dojrzewa do tego zeby rzucic gumy bo wiadomo, ze to mala przyjemnosc, zwlaszcza ze moja cipeczka je zle znosi ;P mysle ze dla tych co wpadki sie boja(m in mnie:D :) to jest to swietne wyjscie, bo mi nawet przez mysl nie przejdzie ze sotsujac tabsy (dokaldnie co do minuty, bez zadnych wymiotow, biegunek) i do tego gumy moglabym zajsc.

ja sie tak zabezpieczałam jak miałam 17-18-19 lat ;) potem "dojrzałam" do samych tabletek :D

Gość ależ smieszne. ja też
niby biorę tabletki, przepisowo itd. ale boję się wpadki :|

Gość tabletki no kinder
ja bez gumy tylko tabletki zawsze sie boje biore juz 3 lata i jakos w ciaze nei zaszlam kiedys nawet zapomnialam dwoch ostatnich u tez nie zaszlam ale radze nie zapominac pilnujcie sie po prostu mialam szczescie robieo to z jednym stalym ale boje sie ze z innym juz moglabym wpasc dlaczego tak ?

Gość gumki ale bez
tabletek, tabletki są dla masochistek lub dla niedoinformowanych

Gość A ja wolę tak
plastry plus gumki (pod koniec stosunku). Mam już dowje dzieci i kolejna ciąża byłaby dla mnie nie do przyjęcia :-)

Gość ona 20
traz juz tylko tabletki. Kiedyś byly to tabletki + gumka. a teraz tylko tabletki...

Gość ja też tabsy+gumy
gumy to zawsze jakieś dodatkowe zabezpieczenie przed wpadką, wiadomo ze 100% nie ma, gumy to także zabezpieczenie przed chorobami, są różne choroby, które można złapać na basenie czy przez nieuwagę w obcym kiblu i tak będziecie się nawzajem zarażać, nawet jeśli jesteście sobie wierni

Gość tabletki szkodzą zdrowiu
Wiem, wiem, przyjemność bez zbędnego zawracania sobie głowy najważniejsza.