Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdcddxszdcvdvd

Dlaczego on tak szybko dochodzi?

Polecane posty

Gość zdcddxszdcvdvd

Z czego moze wynikac fakt, ze moj facet szybko dochodzi?

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
bo mu sie spieszy

Gość zdcddxszdcvdvd
ja pytam powaznie... odpowie mi ktos?

Gość wewelina
nie potrafi kontrolować podniecenia i dlatego strzela po paru sekundach :p

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
z tego ze tak sie podnieca i wystarczy mu tylko chwila

Gość zdcddxszdcvdvd
a jak to przedluzyc? bo jednak dla mnie to troche za krotko...

Gość zdcddxszdcvdvd
moze i bym poczytala, ale trzeba umiec poprawnie wkleic link... o "dorosłośći"...

Gość poczytaj sobie dziecko
/www.w-spodnicy.pl/Tekst/Emocje-I-Seks/527454,1,Jak-przedluzyc-stosunek--udany-seks--przedluzenie-stosunku.html

Gość oj dziecko dziecko
skopiuj sie go

Gość poczytaj sobie dziecko
a jak kupisz komputer w sklepie i jak go zawozisz do domu i ci nie działa to nie powiedzieli ci w sklepie ze najpierw nalezy go włączyć??

Gość zdcddxszdcvdvd
lol

Gość ksafieeeeeeeer
obok zaburzen erekcji to drugi najczesciej wystepujacy problem lozkowy u facetow. jak ma taki problem, czy zaburzenia jest jedna rada - niech idzie do lekarza, seksuologa. Oni najlepiej wiedza jak sobie radzic z podobnymi problemami. Bardzo wazne - oni potrafia pomoc, samemu jest ciezko.

Bredzicie, trza ćwiczyć i to dużo. Z czasem mu minie. Tylko duuuużo trzeba ćwiczyć, najlepiej ociupinkę więcej niż wynoszą jego potrzeby.

Gość wewelina
bo Twój facet to krótkodystansowiec :D

sposob jest prosty,trzeba sie tego nauczyc.Ale wtedy i dla faceta jest super.Musi przed wytryskiem wyciagnac go i mocno scisnac zołądź,wytrysk sie cofnie ale musi wyczaić ten moment.Za drugim razem mozna juz dluzej a za kolejnymi mozna zajechac kobiete.Pamietam jak kiedys bylem u laski z roksy,taka za kase.Cale pół godziny ja posuwalem az doslownie jęczała i pytała czy jeszcze długo a przecierz za godzine zapłaciłem

Gość jednajedyna
A jak mój facet tak zrobił - powstrzymał wytrysk - to potem w trakcie stosunku kutas mu sie miękki robił i to nie raz już tak było:/ jak nie powstrzymuje to jest twardy jak skała - więc metody powstrzymywania tak do końca nie pochwalam :] lepiej zeby sie spuścił, poczekał 15 minut i dalej do akcji, a wtedy to juz moze dluuugo :)

Gość
możliwe że twoja pochwa jest tak ciasna że dojść to nie problem ...ciasnota pochwy jest ważna czym ciaśniejsza tym lepsza;)

dziwne,no chyba ze jakiś nastolatek.Ja mam 39 lat,moge powstrzymywac i jest nadal twardy.Po wytrysku jak wyjme jest tak twardy jak go wsadzalem.Dopiero po drugim razie wiotczeje.No chyba ze zmeczony jakis jestem.Czesto musze przed seksem sie masturbowac bo moja luba nie wytrzymuje tyle.

Gość jednajedyna
symforiano to Ty chyba za dużo Penigry wpie**alasz... ;]

Gość jacuśśś
penigra nie powoduje wzwodu, mylisz z maxigra - czyli polskim odpowiednikiem viagry ;).

Gość trelemorele12
z tą ciasnotą pochwy to chyba nie do końca prawda. Ja rodziłam już dziecko więc moja pochwa powinna być bardziej rozciągnięta niż kobiety która nie rodziła. Zmieniłam sobie partnera i okazało się, że ten bardzo szybko dochodzi. Po roku oczywiście już się wytrenował i jest o niebo lepiej jednak na początku zajmowało mu to chwilę. Nie przejmowałabym się szerokością - bo to nie ma chyba aż takiego wpływu, no chyba że kobieta jest wyjątkowo ciasna

Gość todi11
Może lepiej stworzyć wspaniałą atmosferę, by stosunek był dłuższy i lepszy? Zajrzyjcie też do internetowego sex shopu: http://emilosc.pl Być może znajdziecie tam zabawki, bieliznę, które umilą Wam seks :)

Gość kropser
idźcie do specjalisty (seksuolog czy urolog) na pewno Wam pomoże!

Gość miksza
dzisiaj znalazłem info, że prof Izdebski robi w necie badanie nt. seksualności, także warto wypełnić:) www.seksownebadanie.pl

Gość jankaaaa
własnie to przeżyłam przed chwilą jestem załamana Długa gra wstępna miał twardego a jak włożył do dosłownie po kilku sekundach zrobił się flaczek Wyszedł i zaczął się masturbować Znowu zesztywniał włożył i.. penis wypadł Zrobiłam mu loda i miał wytrysk a ja zła

Gość ankieta seksowna
hej, wypełnijcie ankiete prof. Izdebskiego o życiu seksualnym, ciekawe pytania, www.seksownebadanie.pl ...10 minut sie wypelnia.