Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódka11

PRAWO JAZY - niski wzrost!!

Polecane posty

Witam Mam 158cm wzrostu i glownie przez to nie moge zdac prawka ;/ slyszalam ze mozna napisac takie podanie o to zeby na egzaminie jezdzic mniejszym autem, czyli micra, jak siedze za kierownica opla corsy to prawie nic nie widze, a to bardzo przeszkadza w jezdzie ;/ czy slyszal ktos o takim podaniu???? PROSZE O POMOC..

Gość ojaoaja
ja tez mam 158cm i mam prawko smigam sobie normalnie wszystko widze🖐️

Gość cvnghm
pierwsze slysze zeby z takim wzrostem nie mozna bylo zdac prawka:o

Gość bylam i wiem
co ty za brednie wypisujesz????!!!! ja ma tyle wzrostu i zadnych problemow nie mialam!!! nawet zdalam za pierwszym razem i jezdze do dzis!!! a to juz 10 lat!! jak ci zle jechac to wez pod dupe jakiegos jakska i z glowy! a nie jakies chore pisma pisac!!!

nie przesadzaj, ja mam cm więcej i jedyny problem miałam w astrze - durny samochód - najbliżej siedzenie do kierownicy i tak do pedałów nie sięgałam a że nie widać? bzdura jakaś przed zderzak chyba nie patrzysz, trzeba wyczuć rozmiary auta, a nie siedzieć z nosem w szybie jeździłam 2,5 tonowym taurusem, w ogóle nie było mnie widać zza kierownicy i jakoś dałam radę, a Ty corsą-wypirdkiem nie możesz?

ja niestety nie mam tyle szczescia i nie udalo mi sie zdac za 1szym ani nawet za 5tym razem ;/ wiem, ze mozna cos takiego napisac bo mowila mi o tym taka dziewczyna z kursu, ale niestety nie mam do niej juz kontaktu.. Jak jade corsa to musze caly czas mic podniesiona szyje i patrzec w gore, bo jak siedze normalnie to wzrok zatrzymuje mi sie na wysokosci kierownicy.. a to bardzo utrudnia jazde. Chce sobie jakos pomoc z tym prawkiem, szkoda ze tak duzo niewyrozumialych osob.. :(

Gość matko i corko
mam 154 i zdalam prawo jazdy za pierwszym razem , nie mialam z niczym problemow :O

Gość bzdura ze przez niski wzrost
nie możesz zdać, mi się wydaje, że po prostu nie umiesz jeździć, nie znasz dokładnie przepisów drogowych. Mam 155 cm i zdałam prawko za 1 razem, a egzaminator był naprawdę wymagający. Na Mikołajki już będę mieć dokument. Dobra rada. Wybierz WORD w innych miescie, gdzie egzaminy odbywają się na innych modelach samochodów, albo zapytaj w tym WORD-dzie , czy jest taka mozliwość o której piszesz.Tam Ci udzielą dokładnych informacji. Kto pyta nie błądzi.

Gość matko i corko
przeciez mozna podwyzszyc siedzenie , a wrazie wypadku jakis poddupek czy poduszke :) mozna wziasc z soba :O:O