Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaczarowana *

neostrada tp

Polecane posty

hej:) sluchajcie ja sie kompletnie na tym nie znam,ale ktos powiedział mi,ze na niektorych komputerach albo w niektorych miejscach prędkość 1mb może działać gorzej niż 512kb.to prawda? Pytam,bo chciałam zmienic na 1mb,ale nie wiem od czego to zalezy czy działą lepiej czy gorzej...i własnie musze przedłuzyc umowe. Jesli ktos jest zorientowany to prosze powiedzcie co najbardziej oplaca się wybrać w nowej promocji (spekuluję między nawigacją a dvd).prosze o pomoc:)

Gość zaproponowali ci dvd
lub nawigację?? do mnie babka dzwoniła o przedłużenie umowy i w "prezencie" oferowała office 2007 (dobre sobie-jak 2 lata temu podpisywałam umowe to własnie go dostałam) i jakis program antywirusowy. No przegięcie!! pierniczę. nie przedłużam z nimi umowy!!

Gość ertyui
Mam od wielu lat neostradę i jest bezawaryjna wbrew temu co niektórzy mówią. Co do prędkości to mam teraz 1 Mbit/s i przy pobieraniu plików zawsze tyle jets i nawet sobie nie wyobrażam aby mogło byc inaczej :) Plik 100 MB ściagasz z rapidshare w 12 minut...być może na wsiach gdzie jets słaba infrastruktura to są z tym jakies problemy, ale nigdy sie nie spotkałem osobiście Co do "prezentu" to co tam chcesz tylko nie podisuj umowy na 3 lata ani na 2 bo sa zapowiedzi że neo wkrótce znacznie (nawet o 25 %) potanieje - jakies nowe przepisy weszły mają wejść

Gość polelum
Nic się nie opłaca:D Jestem pracownikiem tp:D

nie rozumiem po co przeplacac w tpsa - jest tyle teraz ofert duzo szybszych netow i tanszych

Gość norlmnanie nienormalna
ja mam Neostradę i jestem bardzo zadowolona

właśnie jutro idę zakończyć ten nierówny pojedynek z neostradą. Nim połączę się z neostradą muszę codziennie resetować komputer, bo nic innego nie wyświetla jak tylko, nie można ustanowić połączenia, a czasem nawet ze trzy razy albo zrezygnować z internetu, a drogi jaki.....

madz---->po prostu jestem bardzo zadowolona z tp,nigdy nic sie nie dzieje,bałabym sie przejsc na cos innego,z prostego wzgledu: zeby sie nie pogorszyło;) a mam jeszcze jedno pytanko. Dlaczego dzwonią do mnie juz teraz skoro umowe musze przedłuzyc do kwietnia? to jakiś chwyt?

ja mam neostrade kilak lat i nigdy nie mialam z nia problemow, po za jednym razem gdy podlaczali i wyskoczyl jakis blad, ale szybko go rozwiazli

Gość zaproponowali ci dvd
ja tez nie mogr narzekac na działanie neo (siorka ma netie i szlag mnie juz trafia od ciągłego chodzenia do siorki i ustawianie wszystkiego) ale z tą super ofertą i promocją to babka mnie powaliła!! a umowa kończy mi się w lutym a juz dzwonią. Niech sie bujają, czekam do świąt albo dłużej - napewno będzie korzystniejsza promocja :d

dzwonia bo chca jak najszybciej przedluzyc umowe i meic pewnosc, ze zostaniecie, a nie uciekniecie do kogo innego - a noz jak bedzie sie konczyc umowa pojawia sie jakies ciekawe promocje w innych firmach

"jest tyle teraz ofert duzo szybszych netow i tanszych" ale jak nie mieszkasz w bloku z kablówkami to już sporo odpada netia jest droższa od tp bo przecież po tych samych kablach z tego zo widze w upc.. .w sumie kablówka... to też drożej niż tpsa

neostrada, a i owszem prawników mają świetnych, jak chcesz zerwać umowę przed czsem to takie kary, że można się przewrócić, szkoda że nie mają tak sprawnych techników i informatyków i prawników, żeby wymyślili jak nie tracić klientów.

Gość elky
zaczarowana, dzwonią bo umowę masz do kwietnia ale przedłużyć możesz 3 miesiące wcześniej i już teraz proponują. Z aktualnej oferty zastanawiałbym się nad opcja z tv bo cena neo nie wychodzi duża a przy okazji można mieć pakiet telewizyjny.

Gość kabraea
ta nawigacja to z najgorszego sortu, płacąc zawyżoną cene neostrady , można sobie kupić 10 takich nawigacji ale marketing i wkładanie ludziom bajery zawsze dobrze działa