Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa galaretka

Krótsze krwawienie ?!

Polecane posty

Gość różowa galaretka

Hej! 5 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, ale odstawiłam je 3 lata temu. Zabezpieczemy sie prezerwatywami. Zmienił mi sie okres >? Ale czemu teraz ? Przed braniem tabsów miałam okres (krwawienie) ok 6-7 dni. 1-3 dzień silniejsze, potem coraz słabsze. Jak brałam tabletki to wiadomo, tak jak to przy tabsach 3-4 dni. A teraz mam tylko 3 dni ?! 1 dzień silne, 2 dzień małe, 3 dzien jedna plamka albo nawet wcale już, tylko "brudzenie". Mam 24 lata. Zdrowa jestem, żadnych przewlekłych chorób. Po tabsach były badania i wszystko jest okey. Czy mam się czymś martwić? Miałyście tak dziewczyny ? Proszę o opinie, rady....

skoro odstawilas 3 lata temu to raczej bym nie wiazala tego z tabletkami - moze jestes w ciazy i masz tylko krwawienie a nie okres z reszta na okres wplywa mnostwo innych czynnikow

Gość różowa galaretka
m a d z - dzięki za odzew. Własnie też mi się wydaje, że nie ma co tego wiązać z tabletkami, bo juz sporo czasu minęło. W ciąży nie jestem. Nie planuję jeszcze bobasa. chociaż za 2-3 lata byc może i chciałabym wiedzieć czy będzie to miało wpływ na zajście w ciążę ewentualnie ? Poza tym taki krótki okres mam już 3 raz (3 razy pod rząd). Inne czynniki ? Choroba, nie chorowałam od roku (przeziębienia itp), innych chorób nie posiadam, zdrowa jestem. Nie przyjmuję żadnych leków. Nie biore nawet ostatnio witamin (bo zapominam). Klimatu nie zmieniałam. ??

Gość różowa galaretka
hop hop :(

Gość różowa galaretka
hej, pomoże ktoś ? :(

Gość paulina24
Ja mam podobnie jak ty przed braniem tabsów miałam długie okresy w trakcie brania srednie a jak przestałam brać to okres trwa góra 3 dni:) Byłam u lekarza bo tez się dziwiłam ale on powiedział mi tylko że powinnam się z tego cieszyć