Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaaaaa

znowu allegro/

Polecane posty

Gość lolaaaaaaa

jesli zablokowano komus konto to po jakim czasie je odblokowuja czy czy w ogole tak sie dzieje?

wszystko zalezy dla czego CI zablokowalki jesli za brak wplaty odblokuja jesli dojdzie wplata a jesli nie chodzi o wplate to pewnie o powiazanie kont lub przebijanie aukcji to juz nie odblokuja przykro mi

Gość lolaaaaaaa
nawet nie zartujcie?! to ten drugi przypadek. nie ma zadnej opcji by odblokowali?;/

raczej nie ma jesli maja wspolne IP i te same hosty ktore im sie zapisuja to nie ma opcji i pewnie zbalkowali obydwa konta:(

Gość 4th evast
Nie odblokuja kont a jeszcze jest taki problem ze nie zalozysz konta szybko na swoje dane osobowe bedziesz musiala na kogos z domu brata mame siostre kogo kolwiek...

no wlasnie na swoj adres i dane juz nie zalozysz nowego konta! ale napisz na meila do osoby ktora zajmuje sie twoja sprawa

Gość lolaaaaaaa
a skad moge sie dowiedziec kto zajmuje sie moja sprawa?

napisz meila do allegro) zaloguj sie na swoje konto i napisz im meila aby przedtawili CI dlaczego zablokowane masz konto... a drugie konto tez zablokowali?

Gość lolaaaaaaa
oni mi juz napisali w tym meilu w ktorym mnie poinformowali ze konto mi zablokowali dlaczego mi zbalokowali. tak drugie tez ;/

no to jak Ci napisali przyczyne maja dowody IP hosty logowanie ssie ztych samych komputerow itd ale zapewniam Cie ze nie zrobilas tego raz czy dwa:) napewno czesto robilas takie rzeczy konta juz nie dostaniesz musisz zalozyc na kogos z rodziny i urzytkowac

Gość lolaaaaaaa
no wiem wiem no tylko to wlasnie chodzi o druga osobe z ktora sobie przebijalysmy aukcje :P no ale nie wazne skoro nie dostane to trudno :(

Gość lolaaaaaaa
sprobuje no ale co im powiem wypierac sie nie ma jak bo ip i to wszystko maja wiec co ich bede przepraszam obiecywac poprawe eczy co?:D:D:D

Gość lolaaaaaaa
sprobuje :) dziekuje za pomoc i doinformowanie mnie :)