Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sama taka

co sądzicie o kulkach gejszy?

Polecane posty

Gość a ja sama taka

kupiłam i mam zamiar zaraz przetestować. co wy o nich sądzicie?

Gość stary chińczyk
dwie kulki to zabawka dobra dla niewinnych dziewic... jeśli masz już doświadczenia w dziedzinie sexu powinnaś spróbować większej ilości kuleczek albo innych zabawek... no chyba że jesteś nastolatką, to to jeszcze może jakoś tłumaczyć niezdrowe zainteresowanie czymś tak banalnym jak kulki gejszy :-P

Gość wszechwiedzaca3456
a ja się nie zgadzam kulki gejszy świetnie wzmacniają mięśnie kegla a jeśli ćwiczysz systematycznie to nawet mogą wzmacniać orgazm, Ja swoje kupiłam w sklepie-intymnym.pl dla mnie idealne, doskonale się sprawdzają.

Gość gość
Jak się ich używa tylko dla podniecenia przy chodzeniu to można być zawiedzionym – trzeba się naprawdę intensywnie poruszać żeby czuć wibracje. Ale tak naprawdę to mają świetne zastosowanie do ćwiczenia mięśni kegla, tzn takich których działanie facet bardzo przyjemnie odczuwa przy stosunku. Regularne wkładanie na pochodzenie – nawet po domu świetnie na nie wpływa. Zacząć można od lekkich, dobre nawilżenie ułatwia aplikację, zabezpiecza przed ewentualnymi otarciami ale – co tu dużo mówić – utrudnia utrzymanie wewnątrz. Do nawilżania stosuję oliwkę, teraz już do treningu używam ciężkich stalowych kulek i muszę naprawdę się wysilić żeby nie wypadły. Wkładam wychodząc spod porannego prysznica i trenuję podczas porannej bieganiny przed wyjściem do pracy. Mobilizacja jest - szlafroczek bez niczego pod spodem więc jak wypadną to jest stuknięcie o podłogę i facet się ze mnie śmieje. Ale efektami jest zachwycony