Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

murzynek333

pod czym śpicie?

Polecane posty

pod czym śpicie? ja jestem ciepłolubna więc pościel wełniana, ale nie wyobrażam sobie jak można spać pod prześcieradłem tylko!!

Gość pod koldrą i kocem
:p

Gość VB nie wprowadzja ludzi
w błąd i nie nazywaj gumowej lali kobieta.:P:P:P

VB nie wprowadzja ludzi w błąd i nie nazywaj gumowej lali kobieta. a ty nie nazywaj siebie człowiekiem stulejo orangutana.

ja też mam wełnianą kołderkę. jestem alergikiem, więc miałam do wyboru: jedwab lub wełna. jedwab dla mnie jest zbyt zimny, więc wybór był oczywisty.

Gość nie unoś sie tak VB
nie ma sie czego wstydzić..wielu chlopcow korzysta z gumowych lalek:classic_cool:

ja pod męzem ;) a tak serio mam cienka kołdre i kocyk bo ja nie lubie za ciepło

Gość ty queen nie
chwal sie że taka bogata jesteś

Gość Weronika- weronka
ja mam kołdrę z pierza.... piżamkę.... ciepłe skarpety... i psa, ciepło nam :)

Gość humorek na dziś
Pewna młoda kobieta przeprowadziwszy się na wieś postanowiła założyć małą hodowlę kur. Pyta więc sąsiada: - Ile powinnam kupić niosek, żeby starczyło jaj dla całej rodziny? - Niech pani kupi 15 niosek i jednego koguta - podpowiada sąsiad. Po kilku dniach sąsiad przychodzi w odwiedziny do młodej gospodyni i widzi, że obok każdej z kupionych przez nią kur kręcą się koguty. - Ile pani tych kogutów kupiła? - pyta zaskoczony. - Tyle, ile kur - odpowiada kobieta. - Po co? Wystarczyłby jeden, no może dwa. Na to kobieta karcącym głosem: - To pan tak myśli! Ale to jest typowo męski punkt widzenia.

nie unoś sie tak VB nie ma sie czego wstydzić..wielu chlopcow korzysta z gumowych lalek W przeciwieństwie do ciebie gruba, pryszczata, chłopięca zabawko pedofili, jestem mężczyzną.

Gość VB ty tak
na poważnie? :P

Ja śpię pod kołdrą i kocykiem:) rączki oczywiście mam na kołderce, żeby nie było :P

Gość
Pod kołdrą, w środku jest koc, mam dwie poduchy, śpię w ciepłej koszuli.

Gość martynkoska 23
co wy takie zmarzluchy?? Ja spie pod cienką kołderką, czasem nakladam jeszcze ogromny,ciepły koc.No i mam same delikatne, jedwabne i koronkowe haleczki, czasem śpie w samych majteczkach...no ale moj narzeczony to postawny męzczyzna więc doskonale mnie rozgrzewa...

Queen xD -> fajnych masz dziadków:) ale tak na serio, to dobra wełniana kołdra wcale nie musi kosztować fortuny. my z kumpelami ostatnio zrzucałyśmy się na wełniany komplet na ślub przyjaciółki i jakoś strasznie drogo nas to nie wyniosło

Gość homie
pod puchową, bo jest i ciepła, i chłodna. innej nie toleruję, od razu chce mi się rzygać jak ktoś mi rzuca wełnianą albo śpiwór obłożony w poszewkę, wolę spać bez :P

Gość Ta Co Pomogła Ukraść Księżyc
pościel z satyny:)i kołdra oczywiście, a jeśli jest mi bardzo zimno to na to grupy milutki koc

Ja też pod puchową, ale często mi za gorąco pod nią. Niby teraz zima, ale jak trochę mocniej odkręcone ogrzewanie, to w pokoju od razu się robi duszno i pod kołdrą też. Lubię sobie tak okręcać, że jak mi gorąco, to odwracam spód na wierzch i przykrywam się tą zimną częscią. :) Ale teraz planujemy wymianę pościeli, też na wełnianą, bo ona podobno znacznie lepiej przepuszcza powietrze i pozwala skórze oddychać. Oby były rezultaty. :)