Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

formoza

do ludzi miedzy 30 a 40 o muzyce

Polecane posty

co myślicie o twórczości Lady Gaga...? chodzi mi zwłaszcza o opinie trochę starszych wyrobionych muzycznie słuchaczy , ja osobiście uważam ją za artystkę ktora dobrze śpiewa i ma coś do powiedzenia

dziękuję bardzo za post nie na temat , wygląda na to że nie rozumiesz pytań co się piszę ,niemniej jednak rozumiem że na forum każdy pisze co chce , pozdrawiam

moj jej nie może zdierżyć. a uwielbia stary punk, stare przeboje typu waglewski, majewsja itp ma 38lat

no tak , bo faceci uwielbiają tą tłuczoną muzykę, myślą że jak coś jest przyjemne do słuchania to już jest niedobre i bez wartości, to tak jak ze sztuką...mało jest obrazów które da się powiesić w salonie

właśnie moj ma inaczej-uwielbia punk oprocz tego apteka, beastie boys ulubiony zespol-closterkeller i young goods a z lzejszych: grechuta, majewska, waglewski , sdm, malenczuk z nowszych:chylinska, sistars czasem, nawet tatu dla nas mlodychm oze to byc komercha dla niego jest to cos nowego, innego (moj jest sporo ode mniestarszy)

na szczescie w wiekszosci lubimy to samo on np niestety nie lubi ich troje-bo czytal w necie, ysli ze to gowno jakies, a stare kawalki ich3 sa naprawde niezle bo ja tam zagorzala fanka nie jestem acha lubimy tez bjork, portishead sporo jest ulubiontych

Gość nie jestem wyrobiony
to i komentarz tez "niewyrobiony" ;) przyjemne hiciory w odbiorze (długo tylko z radia znałem, więc "męski argument" odpada ;) )

moj tez z musu slucha w aucie eski i spodoblo mu sie, nie wiem czy dobrze napisze ,,eoy technology'' po obejrzeniu teledysku i laski-przestalo sie podboac:P ano i uwielbiamy ostatnio marie peszek-ktorej w radiu nie slychac-alternatywa w koncu:P a z mniej alternatywnych, o dziwo to nam sie w chooj podoba, polecam!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Ctwk7-SyKP8