Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co wybrac/

doradzcie w sprawie transportu

Polecane posty

Gość Co wybrac/

hej, jade za granice i nie wiem co wybrac. Mam do wyboru prywatny bus, pelen osob uzywajacych alkocholu i palaczy ;/ jedyny plus ze jedzie w ciagu dnia wroce przed noca, co oznacza, ze bede mogla sie wyspac przed praca. Druga opcja to autokar wyjazd w okolicy 13-14 w ciagu dnia przyjazd nastepnego dnia nad ranem, nastepnie czeka mnie przesiadka na pociag i autobus. Co wybrac?

Gość Co wybrac/
tak tez wolalabym autokar, jadac autokarem nic sie nie wyspie, bo tego dnia co przyjade ide do pracy. jadac busem moglabym sie wyspac w nocy. Ale mnie przerazaja osoby pijace alkohol i palacze, no i kierowca 24 h za kolkiem.

Gość Co wybrac/
doradzcie

Gość carlys
a poza tym to czy tym busem czasem nie rozwoza wszystkich po koleji do domu? wiesz ile czasu stracisz?

Gość Co wybrac/
tak wiem ;/ tylko ze oni pod dom zawioza. A autokar mnie nie dowiezie dlatego jak zajade musze isc na pociag ok 15 min jazdy i autobus tez ok 15 min, do ego tez dochodzi czekanie.

bierz autokar renomowanego przewoznika,znajoma mojej mamy jezdzila do wloch busem gdzie kierowcy pili i wsiadali za kolko a ona sie cieszyla ze fajnie jej podroz mijala,do czasu kiedy mieli wypadek.Ja kilka razy musialam jechac za granice a nie mialam opcji zeby wsiasc do samlotu to choc palcilam drozej to wolalam autokar z 3 kierowcami na zmiane.Gdzie jeden spi a drugi czuwa nad pierwszym.Ale i tu nie obylo sie bez przykrych niespodzianek w postaci matki z malutkim i ciagle placzacym dzieckiem

Gość Co wybrac/
wezme autokar, jak radzisz. Gdy wchodzilam na forum stalam tzn bylam bardziej przekonana na busa.

Gość doradzcie cos

Gość ja bym brała busa
ale tylko dlatego że sama pale , gdybym nie paliła to tylko autokar

Gość doradzcie cos
bus nie jest zbyt bezpieczny.