Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo8787

joł joł joł ludziska mom pytanko bardzo ważne

Polecane posty

mam kolezanke z ktora mamy wspolnego kolege, ale on taki chyba glupi jest, bo wmawia tej naszej kolezance ze ona pisala cos do jakiejs jego kolezanki ktorej my wogole nieznamy(nie wiem o co dokladnie chodzi bo to miedzy nimi bardziej) ale ja wierze tej mojej kumpeli ze nic nie pisala bo jego otoczenia wogole nie znamy, wiec skad ona niby miala by wzisc ten numer do jakiejs jego znajomej. no i chcialabym sie od was dowiedziec co byscie zrobili w takiej sytuacji? on jej wmawia cos takiego, osadza ja o cos czego nie zrobila, a jej jest smutno olała by go ale najpierw chce to wyjasnic, bo (w sumie jej sie nie dziwie) to nie lubi jak jej sie wmawia cos czego nie zrobila. co myslicie o tym, chcemy mu jakiegos smsa napisac ale takiego po ktorym by mu sie glupio zrobilo i zeby zalowal, macie jakies pomysly???

aha no i zapomnialam dodac ze ta moja kumpela podobno namieszla troche miedzy nim a ta jego znajoma, ale ja w to nie wierze bo ona nie jest zdolna do czegos takiego. on jest troche dziwny, wogole nie mozemy odszyfrowac co jest grane dlaczego cos takiego wymyslil.

Gość zrób mu loda

Gość ta......
na pewno zrobienie loda wyjaśni kwestię dogłębnie...

sam se pało rob loda widac ze tobie nie ma kto, nawet pies to zal ci i wypisujesz takie glupie teksty na kafe durny

Gość Kochana Autorko
Twój tekst jest tak głupi i niezrozumiały, że tylko zrobienie loda koledze może te sprawę wyjaśnić

Gość Youlka
buahahahahah dobre z tym kolegą

jak jestes taka tepa to jasne ze niezrozumialy, masz jakis niedorozwoj umyslowy rozumiem.. zal mi cie. ale nie pytam takiej durnoty jak ty!

Gość
jejku zaraz takie oburzenie a chodziło o zwykłe wafelki troche mleka żóltek i cukru :O

jesli chcecie sie wypowiedziec co do tej sytuacji ktora opisalam to bardzo prosze, ale nie pieprzcie o cukrze i o zoltkach bo mnie taka odpowiedz nie zadowala. jasne?

Gość
a my tu jestesmy od robienia Ci dobrze? rozumiem że składasz reklamacje w związku z wyżęj wymieniona czynnoscią? który to ? poka palcem :classic_cool:

pwnosisz cos do tematu czy siedzisz cicho? bo pieprzysz cos ze szok i nie dziwie sie ze nie masz znajomych na uczelni bo pieprzysz jak potłuczona pozdrawiam

Gość
no to mi pojechałas po czułym unkcie :( nie rozumiem o tzo Ci chodzi, zresztą chyba nie tylko ja :O

Gość Kochana Autorko
my tutaj (mam nadzieję, że wyrażam pogląd większości) stoimy twardo na gruncie, że wszystkie problemy da się rozwiązać lodem. Jeśli nie potrafisz zrobić loda, to wybierz się do najbliższego sklepu i nabądź drogą kupna pudełko lodów 1l. znanej firmy. Po skonsumowaniu lodów wszystkie problemy staną się prostsze i łatwiejsze do rozwiązania.

myslalam ze sa troche mili ludzie na tym forum i jak ktos ma jakis problem to pomoga ale widze ze tylko jakies chore teksty leca! pierdole to kafe i was tez a ty przerwa nie jestes tu niewiadomo kim! idz laska na terapie grupowa! milego zycia czesc wam juz sie tu nie pojawie bo tylko chamy tutaj siedza!!!!!!

a skoro ty KOCHANA AUTORKO robisz wszystkim naokolo lody nie oznacza ze inni tez beda!

Gość Kochana Autorko
Chciałam zauważyć, że chamstwo poznaje się głównie po tym, że ożywa słów niecenzuralnych, a szczególnie jeśli używa ich w miejscach publicznych, a takim na pewno jest forum internetowe

Gość
to kafeteria same prawiczki i dziewice lody nam sie jedynie z kolarem i algida kojarza :O ja też myślałam że miłemu i zdystansowanemu człowiekowi odpowiadam i jak widać też sie myliłam :O 🖐️

a ty pomaranczowy skurwysyn stary pryku tepy do roboty a nie na babskim foru geju

przerwa wybacz mi ale ja chcialam sie czegos dowiedziec co do tematu a tu mi sypiesz teksty o zoltku mleku i cukrze troche mnie to zdenerwowalo bo myslalam ze cos poradzicie, a tu prosze. juz nie mam co robic na tym forum.

Gość Widziałam na amerykańskim
filmie, jak kobieta ma problemy to wyciąga z lodówki wielki kubełek lodów i wyjada je łyżką, jak dochodzi do połowy to problem się rozwiązuję..... Nie rozumiem dlaczego autorka jest taka oburzona na dobre rady?

pomaranczowy.. jestes idiota wiesz? mowil ci to ktos co ty tutaj wlasciwie robisz? ludzie jak wchodza na to forum a przynajmniej ja, jak tutaj jestem to oczekuje jakiejs porady, albo komus radze. a wy co robicie weszliscie i zaczeliscieod tekstow typu: zrob mu loda itp, a gdyby nie wypowiedz osoby spod nicku KOCHANA AUTORKU ze moj tekst jest beznadziejny i glupi to wszystko bylo by w porzadku, kazdy tlumaczy jak tylko potrafi ja niestety nie potrafilam wam jasniej tego wytlumaczyc i nie chcialm sie klocic a wy to robicie bo jestescie ograniczeni. zegnam

Gość
ja tu nie jestem od wybaczania, wooluzuj troszke to tylko forum , za szybko przeszłas z agresywego do błagalno przepraszającego tonu :classic_cool: ;) , napisz jeszcze raz spokojnie,z przecinkami to ktoś może zbierze sie na odwage przeczyta i rozbierze Twój problem na mniejsze kawałki ;]

Gość Kochana Autorko
Też zagnamy Cie czule. PAAAA!! PS Jasne formułowanie myśli świadczy o kulturze i inteligencji.

pomaranczowy.. i kochana... was mam w dupie wchodzilam na to forum od 1,5 roku wiec troche czasu to jest a wy co? odkad tutaj jestem to forum zawsze tak mi sie wydawalo sluzylo do pytan o rade i radzenia, a nie do nabijania sie z innych, ale widocznie wy to lubicie bo jestescie zalosni. pozdrawiam czesc!

Gość Kochana Autorko
Też Cię kochamy!!!

Gość a ty joł joł skond ejs je bo
joł tyz joł joł

Gość a skon ejs je
bo joł tyż joł joł