Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropna jestem i tyle

PANIENKI BEZ TAPETY piszcie jakie macie problemy ze sobą...

Polecane posty

np. owłosienie w nietypowym miejscu, głupawe nawyki... mi np. strasznie wali z ust i musze non stop grysc gume do zucia. mam włoski pod nosem i wyrywam pensetka raz na tydzien.... hehehe a jak tam u Was dziewczynki??? PISZCIE mam nadzieje ze topik sie rozkręci POZDRÓWKA

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
ja sikalam dzis do umywalki i cipke myje co drugi dzien :D

boshee to kim hmm czym ty jestes? po 1 na niemily zapach dobry jest cukierek rozpuszczalny zwlaszcza z rana, nie zadne plyny do plukania to musi ci na zoladek pojsc zeby nie wydzielal tego no smrodu hehe, chyba ze musisz isc do dentysty, no a wloski to nie wiem chyba trzeba golic

Gość mma brzydki zapach
z ust po paru godzinach brzydki zaoach z pochwy po paru godzinach mega cellulit zcesto smeirdza mi wlosy

ja tez jak sie schyle to mam wlaeczki milosci mimo bmi 23.0 a wiecie jak sie to nazywa po angielku? :) "love handles"

może jeszcze ktoś się wypowie????? tutaj jest anonimowo więc się nie wstydzić!!!!!!!!!!! :)

jak mowisz ze jestes okropna to rob cos z tym, ja tez kiedys sobie olewalam, ale teraz wzielam sie za siebie za cialo i dusze:) warto

Gość babcia krysia
chyba nikt nie lubi sie chwalic swoimi kompleksami, wiec na duzy odzew nie liczylabym

no to ja sie pochwale: hmm mam za bardzo wystajace kosci policzkowe, za grube ramiona, krzywe nogi, za male dlonie, zmarszczki wokol ust jak sie umiecham, nie potrafie odmawiac czyt byc asertywna, jestes tak zwana "dobra dupa" dla innych i przez to wlasnie dostaje po doopie 😭

Gość babcia krysia
Quicksand, wystajace kosci policzkowe nie zaliczaja sie do wad

Gość nietrzymam i przykro mi
ja często popuszczam mocz :(

do Quicksand ja nie jestem okropna pod tym wzgledem ze jestem gruba NIE raczej chyda i na dodatek mam małe cycki o heh :( a okropna bo akurat takie debilne pseudo mi przyszło do głowy i jest GIT

Gość tralalalalaaaaaaaaa
a ja sikam podczas prysznicaaaa

do okropna jestem i tyle>>>>>>>>>> noo a ja ci tutaj najmroczniejsze moje sekrety podlam ...:) no to GIT

do Quicksand SŁONECZKO TY MOJE I OTO CHODZI :D

Gość babcia krysia
okropna jestem i tyle, nieladnie bardzo nieladnie :o

Gość gruba krowa
a ja jestem gruba rozmiar 44-46 i mam strasznie wystający tyłek do tgo wszystkiego podrywają mnie sami kretyni i debile jedyne co mnie ratuje to twarz i włosy bo podobno twarz mam ładną ale co z tego jak jestem gruba....😭

Gość no więcj a i moje kopmpleksy
-boczki(choć gruba nie jestem) -wąsik-który regularnie depiluję -czasem ki gdy nie zdążę umyć zębów przed szybkim wyjazdem ratuje mnie guma miętowa -mocne owłosienie na nogach(codziennie się gole w mordę:)) -czasem gdy jadę do domu od mojego faceta robię sobie lenistwo i nie myje się całym dzień:)

Gość slodkajakmalina
* sikam pod prysznicem * podczas okresu zawsze mam rozwolnienie * jeden cycuszek jest nieco mniejszy od drugiego * jestem histeryczką, panikarą i cały czas sie czerwienie