Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w34gfdxgfgdsgfdgdfgdfgdf

ZINTERPRETUJCIE MI SEN SMIERC

Polecane posty

Gość w34gfdxgfgdsgfdgdfgdfgdf

Snilo mi sie , ze umarla moja siostra i lezala w ubraniach u mnie w domu na ziemi i ja chcialam zeby cos jezykiem zrobila ale balam sie ze cos na nim bedzie i go nie wyciagnelam i tylko dotknelam ja po oczach czy cos takiego.. co to moze znaczyc pomocy!!

Gość Że jesteś
zdrowo pierdolnięta 🖐️. A teraz łap plecak i biegnij na przystanek, bo Ci gimbus spierdoli i się do szkoły spóźnisz.

Gość w34gfsdfgsgsgsgdsg
nie martw sie nie spoznie sie! :) ktos zinterpretuje??

Słyszałam kiedyś, że sny interpretuje się na opak...może Twoja siostra będzie długo żyła :)

Gość gggggggggggggg
moim zdaniem sen znaczy że chcesz coś od siostry, próbujesz się dowiedzieć, nie umiesz, chcesz od niej jakieś informacje, boisz się, że umrze i nigdy się nie dowiesz. A ja np. chcę dziś taką informację - kiedy się rozlewa wyrostek robaczkowy bo normalnie chyba zaraz mi się rozleje on - tak mnie od rana wszystko boli :(

Gość gggggggggggggg
Powiem wam czuję się jakbym jechała jakieś 1000 km ze ściśniętym żołądkiem i później wstała. Gdzieś wciśnięta w jakiś kąt, w wagonie bydlęcym. COŚ STRASZNEGO. A na dodatek dziś pół nocy śnił mi się...kwaterunek. No to musiałam dojechać do tego kwaterunku. Ale jak ja się czuję obecnie. Ale to też nerwy są. Normalnie nie umiem się ruszyć - tak mnie wszystko dźga :(

Gość gggggggggggggg
Sniło mi się dziś już nienajgorzej. Całą wnosiłam rzeczy do mieszkania, a najważniejszy był ...DYWAN słuchajcie. I znowu mi sie śniło osiedle , które nie istnieje. Ale już wolę takie sny niż że jeżdżę samochodem po cmentarzach i ten samochód se robi co chce - sam się zapala, sam jedzie gdzie chce, sam gaśnie kiedy chce. Wtedy jest gorzej :( Albo że wlazłam na spróchniałe drzewo i nie umiem z niego zleźć (to ostatnio). Już wolę wnosić te rzeczy do mojego mieszkania. A to mieszkanie... no ale dywan był - nie wiem po co ale był. I już 2 raz to samo mi się śni. Ten sam motyw domu czynszowego. Chyba nawet jest to kontynuwacja innego snu... a wszystko w związku z wykształceniem moim - tak myślę :(