Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efka127906666

MAM HALUCYNACJE!!

Polecane posty

Gość efka127906666

Od pewnego czasu widze przedmioty których nie ma.. np. dzisiaj tak o 6 rano patrzyłam w lustro , bo mam je kolo siebie jak leze i widzialam jak swiecila sie ksiazka na bialo i potem jakby gasila i zapalala .. myslalam ze to tylko taka zwida, ale wstalam i patrzylam i dalej sie tak swiecila.. widze rzeczy ktorych nie ma .. czym to moze byc spowodowane ktos tez mial cos takiego??

Gość efka127906666
dodam ze nie biore zadnych narkotykow itp..

Gość Nie wąchaj
butaprenu przed snem, to szkodzi 🖐️

Gość efka127906666
wlasnie nic nie biore!!

Gość gggggggggggggg
A co to za książka ci się świeciła na biało. Raczej masz halucynacje albo gra swiatła?!?. Sprawdź sobie co za książka ci się ...przemieniła.

Gość ona3333333
moze jakies zaburzenia psychiczne;-)moze chciałas by ona zaczela swiecic hehe

Gość efka127906666
Sprawdziłam....to był "Elementarz" Falskiego...

Gość ona3333333
moze duchy kto wie ;-)))nie wiem albo ktos cie nawiedza znaczy zaczol

Gość gggggggggggggg
Weź se Biblię poczytaj, powinno ci przejść. Po co ci w domu takie stare knigi? uczysz z tego czy co?

Gość gggggggggggggg
Wielki Falski juz nie żyje. To chyba twoja Biblia jest, że Ci tak promieniuje - ten głupi elementarz. Tak jakby bez jakiegoś Falskiego nie można było nauczyć pisać i czytać. Dosłownie :( http://pl.wikipedia.org/wiki/Marian_Falski

Gość gggggggggggggg
Falski napisał doktorat z psychologii czytania. Nie mogę. Ale wielki naukowiec. Chyba jako jedyny na świecił, że czytanie wymaga PSYCHOLOGII. I aż się na tym zdoktoryzował. Też bym tak chciała. Nie ma jak nauka polska i jej zastosowanie praktycznie - zawsze to będę powtarzać :(

Gość gggggggggggggg
Moim zdaniem jak czytanie i doktorat to tylko dysleksja , nie? Że widzisz coś czego nie ma. Tez rodzaj halucynacji, że masz literki jakieś pokręcone. Ale psychologia czytania to już nie mam pojęcia co tam można za psychologię dać. Chyba okulary co najwyżej moim zdaniem albo nie wiem - czemu mimo okularów dalej nie rozróżniam literek. Boże - co za pierdoły. :(

Gość gggggggggggggg
Ja jestem byłą nauczycielką to ja rozumiem, ze podręcznik szkolny może promieniować. Wczoraj np. wstałam i normalnie miałam taki odruch ręki jakbym pisała po tablicy. Normalnie zbudziłam się i byłam w klasie, pisałam po tablicy. Jak down, nie? No ale to już nierealne, żeby do szkoły wrócić. Mogłam przez nich samobójstwo popełnić - do dziś mogę. Tacy nieludzcy. A te podręczniki, nie? Ja zawsze obrywałam za to, że są takie drogie. Od wszystkich. A inni jakoś nic. A to się pocieszam, że im się świecą te szkolne podręczniki. Mogłyby im fruwać, ale niech będzie, że jaśnieją niczym zorza polarna dosłownie. :( Zwłaszcza przedwojenny Falskiego, nie? :(

Gość gggggggggggggg
Czyli wczoraj rano pisałam po tablicy, a dziś mam już L4 bo tak sie zmęczyłam :(

Gość efka23535253252352
ktos sie podszyl... to byla ksiazka telefoniczna.. wogole ostatnio widze jakies dziwne rzeczy moze to jakas choroba? Czytalam ze przy guzie mozgu sa zaburzenia rownoowagi halucynacje itd... a ja wlasnie mam co s takego od pewnego czasu kreci mi sie w glowie mam halucynacje dziwnie sie czuje.. ktos moze mial podobny problem?Moze to sila podswiadomosci cos czego nie chce widziec?

Gość chybataktosiepisze
czytałam o tym. to moze byc spowodowane MEFEDRONEM

Gość efka12166756756765756
mefedron? to jakis narkotyk?

Gość bezzzzzzzzzzzzzzznicku
hmmm schizofrenia?