Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleister

Czy ktoś z was umawiał się przez internet na seks?

Polecane posty

Gość kleister

W gazetach piszą, że ludzie umawiają się przez internet na seks ale nie chce mi się w to wierzyć. Nie mam tu na myśli płatnego seksu, typu sponsoring. Sam wielokrotnie poznawałem dziewczyny przez internet i był to zawsze dość powolny proces. Najpierw korespondencja, potem spotkanie. Ale były to spotkania typu randki, nie było na nich seksu a na pierwszych randkach nawet pocałunków. Są wśród was osoby, które umawiają się przez internet i na spotkaniu od razu z obcą osobą uprawiają tylko seks?

Gość tak są
znam mnóstwo takich;)

Gość kleister
--->znam mnóstwo takich Ty się jak rozumiem do nich nie zaliczasz. Ale wiesz co nimi kieruje, jak to się odbywa? Opowiadały ci te osoby?

Gość tak są
umówiłam się dwa razy,bez randek itp,było nieźle.Dobre dla singli,na pewno nie dla ludzi w związkach.

Gość kleister
--->"na pewno nie dla ludzi w związkach" A czemu? Przecież jak ktoś w związku szuka prze internet to znaczy, że chce zdradzić. To czemu miałoby mu nie pasować umawianie się na seks? --->"umówiłam się dwa razy,bez randek itp,było nieźle" I jak?Spotkaliście się ..nie wiem. na ulicy, w kawiarni, od razu w domu i co? od razu seks? A może jakaś rozmowa najpierw?

Gość dziwne to kke
Te serwisy randkowe czy podobne to tez dla mnie dziwna sprawa. Male prawdopodobienstwo ,ze tam znajdzie sie partnera na sex czy na stale, kazdy moze tam duzo bajek opowiadac itd. Jedynie co chyba dziala to sponsoring, czyli panienki lekkich obyczajow pod pozorem randki zdobywaja kloejnego frajera (klienta)