Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_kruszynka

może mi ktoś polecić jakies profesjonalne,pewne agencje modek?

Polecane posty

Gość samotna_kruszynka

gdzie bede mogła wysłac swoje zdjecia

Gość fghbjn
a z jakiego miasta jestes ?

Gość samotna_kruszynka
Kraków

Gość tyguhj
skoro masz zadatki na modelke, to nie masz sie czego wstydzic, pokarzesz nam jakies swoje zdjecie ?? :)

Gość samotna_kruszynka
bez komentarza,widze ze juz nie można tu zadac powaznego pytania

Gość ahhhhaaaa nastepna
zadufana w sobie juz sie fuka a modelki od tego sa zaby sie pokazywac wiec juz si e na modelke nie nadajesz!!!!:DD:D:D:D:D:D:D:D

Gość tyguh
ja pytam tylko o zdjecie, czy to takie zle ?

Gość tyguh
znam sie troche na urodzie modelek, wiec dlatego prosze o zdjecie , no ale nic na sile

Gość samotna_kruszynka
człowieku nie ma takiej potrzeby żebym sie Tobie pokazywała,nie wiem jak sie ma do bycia modelką umieszczanie na tym forum fotek,pytam o agencje modelek,jesli nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to daj spokój

Gość samotna_kruszynka
znasz sie? heh też sie na wielu rzeczach znam ale ja nie potrzebuje zeby mnie ktos tutaj na foeum oceniał

Gość gyuhjiok
a co nie umeisz sobie poradzic, nie umeisz w google wpisac ?;/ i popatrzec na zdjecia, na inne modelki, czy amsz sznse czy nie, nie umeisz poczytac o nich , o umowie, czy sie placi czy nie ;/ z reszta najpierw wystyla sie zdjecia, apotem jak sa zainteresowani to ci pisza co i jak i sama decydujesz, wiec zamaist tu wypisywac takie glupoty to zacznij myslec !

Gość vuijokp
a i nie dziw sie bo kazy jest ciekawy przyszlej modelki polki

Gość samotna_kruszynka
"a i nie dziw sie bo kazy jest ciekawy przyszlej modelki polki" wypowiedz typowiego polskiego debila,widze ze to strata czasu pytanie o cokolwiek na tym forum

Gość rdtfijokpl

Gość samotna_kruszynka
gyuhjiok Ty nawet pytania nie rozumiesz,po 1 nie pisałam ze mam watpliwosci czy sie nadaje,nie wiem skad wiesz ze nie ogladałam modelek i nie wiem jak trzeba wygladac,jakie warunki spełniać,po 2 chyba nie wiesz ile istnieje agencji modelek,a ile z nich to jakies badziiewie,nie bede wysylała zdjec to wszystkich istniejacych agencji

Gość walleryja
Ja ci nie pomogę, bo nie mam pojęcia, ale każdy, kto ma odrobinę pojęcia, wie, że masz rację, ze nie wysyła sie byle gdzie, tylko w jakieś sprawdzone miejsce o dobrej renomie, bo inaczej potem zobaczy się swoja głowę przyklejoną do jakiejś gołej lafiryndy w necie. No ale do tego trzeba odrobine wyobraxni i inteligencji.

Gość a45sdr6tf7g8hu9j0ik-o
Nikt cie tu nie wyzywa, wypowiedzi sa dosc normalne. Zamiast oburzac sie i miotac, to pwinnas stoswnie odpwoiedziec, ze nie chcesz wstawiac zdjecia... A ty tym czasem sama wywolujesz burze i obrazasz ludzi .Zwazaj na to co piszesz , poniweaz teraz to ty pokazalas swj jak ty to nazwalas "debilizm" . Zalozylas temat i sama sie w nim spalilas. Powinnas znales znalesc forum dla modelek, a nie kafeterie .

Gość samotna_kruszynka
masz racje ze trzeba napisac na forum dla modelek,bo tutaj głupota ludzka nie zna granic

Gość cdarg
Ja Ci nie pomogę (bo nie wiem) ale masz rację. Poszukaj odpowiedzi na innym forum bo tu sami idioci siedzą